torsdag 18 augusti 2011

Datorer och barnbus....

Efter diverse datortrubbel är vi nu på banan igen till min stora glädje. Tack snälla underbara datorsnille som hjälper mej så fort det kör ihop sej lite.....Du är guld värd :)

Polarna ;)

Vi utvecklas nu i våra promenader, vi tog en sväng upp till en vän i grannbyn Bjäraryd, ungarna i vagnarna sen bar det uppför och jag måste säga att det finns väldigt många vackra platser i vårt land, där var en till exempel, med utsikt över Mörrum, Karlshamn, ut över havet, man såg dom stora fartygen långt där ute som såg ut som små prickar i östersjön. Det är en skön storslagen utsikt.
Efter den svettiga promenaden på dessa nya marker efter livliga diskussioner så väntade kaffe och kärleksmums.
 

Mollie hade kommit till himmelriket verkade de som hon tyckte det var vansinnigt roligt med lille mäster leksaker, här kördes de bil, de lektes med alla sorts djur, det var lejon, noshörning, giraffer och ödlor, det plingades och spelades musik, men allra roligaste var nog den livs levande hunden.
De var helt enkelt en toppen kväll med alla dessa roliga nya saker som visade sej finnas i världen.
De känns bra att det snart är dags att börja gå på babycafét igen, nu känns det verkligen som om Mollie kommer att ha användning att komma dit och leka med andra barn och med saker som hon inte är van vid att det nu inte bara blir för min skull, de kommer bli hel greäjt.
Tittut lekarna är nu i full gång här hemma vi kan hålla på hur länge som helst och de skrattas hela tiden, de är som dom säger, små barn roar sej lätt.
Även papperskorgen är ett roligt inslag i vardagen och de är bra för mej att hon gillar att leka med den, för nu är det så att de börja lidas av lite seperationsångest här, ser hon mej inte blir hon helt förtvivlad och tar till lipen direkt, i stället för att då krypa efter mej in i de andra rummet så börjas det gråtas, vilket i sin tur betyder att det inte blir jätte mycket gjort här hemma, antingen får man höra på lipandet och det funkar ju inte så länge, eller blir det till att lyfta upp myset i famnen.

Nu finns det säkert många som tycker en massa om att låt dom gnälla lite, man ska inte klema bort dom, det är väl inte hela världen, låt dom sitta och böla, hum ja där har vi det igen att i vissa lägen kan det vara bättre att faktiskt vara två föräldrar, jag hade kanske också varit kaxig och sagt eh låt henne hållas lite om det nu varit så att någon annan nån gång kunnat ta henne och tröstat henne, jag hade kanske någon gång bara kunnat stänga dörren om all barngråt och gått ut och lämnat det till min sk fru.
Men näpp så funkar det inte riktigt här.
Om inte jag tröstar och får tyst på mitt olyckliga barn så är det ingen annan heller som gör det, fakta så är det.
Så kaxepellar bli ensamstående lite så ska vi se hur ni löser de hela. Inget gnäll bara fakta, så ser det faktiskt ut, det finns skillnader, även jag blir faktiskt trött nångång, dock inte så ofta som väl är.

Ja och ingen har väl missat att kungen ska bli morfar, man kan väl bara önska dom lyckliga lycka till, tyvärr kan dom inte få den sötaste ungen, för den är redan upptagen.

Och jag gläder mej att de är jag som har den.
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar