måndag 1 augusti 2011

Pride....

Mera svamp...

De senaste dagarna har vi hunnit med en hel del roliga saker, trots att myset har haft/har en förkylning, som jag hoppas ska ge med sej inom det snaraste så har vi varit aktiva.
Vi har varit i Helsingör med en nyfunnen vän och hennes lille grabb, vi bara storsade runt åt glass och pratade om livet.
Lite surt avslut på dagen med en gul ful lapp på vindrutstorkaren med informationen om att jag skulle betala 300 spänn till någon som tycktes behöva dem bättre än mej, hur det nu kan komma sej.
Fortsättningsvis tänker jag inte lägga på några pengar i automaten. För hade jag låtit bli de denna gången så hade jag ju sparat en slant för trots att jag lagt i nästan hela veckopengen så rök jag på böterna iallafall *morr*

Vi har bakat, plockat svamp och varit på kosta outlet och förlustat oss, det gick bra fram till vi kom till en butik som heter


Där ballade det ut fullständigt, jag trodde att min sista stund var kommen, tydligen var det någon slags rea på redan reade saker så man fick tydligen nästan allt gratis, jag är tacksam för att jag kom därifrån med livet i behåll och plånboken intakt.
Det har målats fikats, hängts med vänner och familj, Mollie har lekt med sina kusiner, och vi har ätit våfflor i mängder.


Vi har roat oss med att prova olika huvudbodnader ja vi har helt enkelt hållt oss sysselsatta.

Nu packas det för fullt för det är ju dags att åka norröver och tjena på herr konung, de stundar festival, party, glassätning, vimmel, shopping, allvar, kompishäng, filminspelning, parad, politikermöten, nya möten, sightseeing, skratt och massvis med  kärlek.
Jag har två nya människor med mej i år som jag ska visa hur pride är och det är jag stolt över att göra.
Att dessa människor vill dela en vecka med mej i Stockholm och i just detta forum, det är jag mäkta stolt och imponerad av, jag är stolt att ha såna människor i min närhet.
Paraden kommer i år att bli historisk, många homosexuellas dröm kommer för mej att besannas :)
I år kommer jag vara den stoltaste mamman och den stoltaste flatan som går i den regnbågsfärgade paraden.
Jag säger bara Happy pride....



Jockarp.       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar