tisdag 23 augusti 2011

Fest...



Jag tackar för inbjudan.....och tipsa här alla andra om vad som är på gång i närområdet.

Välkommen till The Closet fredag 4 november.
Blekinge hissar regnbågsflaggan och placerar sig på gaymap. 

Något har saknats runt om Blekinge och nu har vi det där lilla extra, det där lilla som vi hela tiden kämpar för.
Alla är välkommen, Open mind, Trans, Gay, flata, bi, Queer, Hetero, mörk, blå, gul, röd eller what ever. Ta bara med dig själv, dina vänner oavsett läg...gning och KOM!!

Music By: DJ INCA (RnB, House)
Inca började sin karriär på Indigo i Malmö och fick sitt stora och största genombrott på ClubConnection år 2005 i Stockholm sen dess har det bara rullat på med alltifrån MOXY, Miss Gay Sweden, Momma, Club KAK, Barbee, Gina Girls Club, Clean Group, WONK, Club Zappho, DAO, Spring Pride, Saga Bar, Club Kick'n It och Club Open Mind, ect...

Music By: DJ MATHIAS HOLMGREN (Schlager)
Mathias Holmgren är en svensk sångare och fick siitt genombrott 2002 i dokusåpan Fame Factory och har haft hits som "Jag tillhör dig" och "Något som kan hända" (som sålde guld och låg etta på Svensktoppen). Han tog över som sångare i dansbandet Barbados 2003 efter Magnus Carlsson. Mathias Holmgren har medverkat i Melodifestivalen två gånger. Idag är Mathias Holmgren en väldigt omtyckt, folkkär och välkänd soloartist men som som även gästspelar på olika nattklubbar runtom i Sverige.

Music By: DJ MARKUS GISSLEN
Markus Gisslén var den drivande kraften bakom klubb Gossip under flera år. Gossip röstades fram av Qx-läsare som årets bästa gayställe både i Göteborg och i hela Sverige. Inte bara en gång utan två. Markus Gisslén ville gå vidare och det gjorde han med storm då han började på Restaurang och klubb Bee där han i år och på Qx-gaygala kammade hem vinsten "Keep up The Good Work" Nu kommer legenden och Karlskrona-stjärnan till Sliver och The Closet!
Markus Gisslén huserar vanligtvis på BeeBar men DJ:ar runt om Skandinavien på ställen som Operaterrassen (Café Opera Sthlm), Gaykryssningen mellan Sverige & Finland, ESC Today´s stora Eurovision party 2010 på Club Latter i Oslo, Park Lane i Göteborg och på Lisebergs stora scen.


Entré: 100:-
(50 första får en goodiebag)
Ålder: 18
Tid: 21.00-02.00
Var: Ågatan 12 (Harrys, Sliver)


Ja vad ska man säga de smått omöjliga har hänt och det på en plats nära mej :)
När jag först läste inbjudan trodde jag att det var ett skämt, men det verkar vara sanning.
Det känns helt klart att det är läge att fixa barnvakt till myset denna afton, faktum är att det är redan kirrat, käre bror tar gärna hand om myset några timmar när mamman är ute och förlustar sej med damer i grannkommunen.
Detta ska bli sanslöst roligt, vilket initiativ av Majs Keller, tummen upp för henne.
Barnfri och egen tid, för mej herregud, kommer man att överleva i vimmlet, hihi.
Ja det är klart det är ju ett tag till, vi ska ju igenom en rättegång med innan det är dags för festligheterna, kanske min sk fru också tänker gå på denna trevliga fest, med tanke på att hon är hemma vid brottsplatsen igen, jaja vi får väl se vad det blir med det.



Alla tummar upp för detta iallafall och alla är ju välkomna så boka in den 4 November och pallra er hit nu och ha en trevlig kväll :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar