tisdag 17 januari 2012

Fack.....

Korsordstidningar är kul ;)


På den där oförglömliga resan vi gjorde var de ju även lite andra människor med och som vanligt och som säkert alla människor som är på resande fot roar sej med (inbillar jag mej iaf) är ju att fundera på olika familjeförhållanden.
Vilka som hör ihop med vilka, vad dom jobbar med, varför dom beter sej på ett visst sätt och så vidare.
Även tjuvlyssning förekommer, från mej och givetvis också då från andra resenärer.

Ute på klipporna ;)

Stenrik ;)


På denna resan siktade jag in mej på barnfamiljer, jag observerade och lyssnade nyfiket.
De var två familjer som drog till sej min uppmärksamhet mer än andra, de ena gänget hade ett litet barn på kanske 5-6 månader, jag lyssnade på deras samtal när jag låg och brunade mej i en solstol.
De roligaste var när mamman i familjen säger, jag tar matningen nu och sen kan ju du ta nattningen, pappan morrade lite över just den uppdelningen.
De verkade som han hade planerat att ligga och gassa i solen med en GT.
Så när sen Mollie skulle äta och sova så sa jag samma sak, jag matar henne nu, tja eh jag kan ta nattningen med. Hihi.
Jag hade väldigt skoj åt det, tänk att det är sånt man pratar om i ett förhållande när man har barn, vilken stackare det är som drar nitlotten att behöva gå in på hotellrummet och natta sitt barn, medans den andra ligger i solgasset och dricker drinkar.
Jag måste säga att i de läget var jag väldigt nöjd med min situation, att helt enkelt slippa en sådan onödig diskussion på min semester.

Är man liten får man göra vad man vill :)

Kusin häng ;)


Den andra familjen var något värre, på gränsen till obehagliga, de var två familjer med 5-6 barn.
Barnen började dagen med ett glas läsk, papporna skällde och levde rövare med sina barn, armar och öron drogs det i.
Namnen på barnen kan jag alla utom ett, för de var som en mantra som hördes en hel vecka, de var Leo, Felicia, Tindra, Noel och Zack, sen var det nog ett barn till men det var förmodligen ett lugnt barn för de namnet hörde jag aldrig.
Ja i dessa lägen är jag först med att döma hunden efter håret, dessa familjer kändes de som om man skulle kunna få följa i ett program i lyxfällan, att dom vill hänga med och förverkliga sej själva på bekostnad av lånade fjädrar, oreda på ekonomi och på barnen.
Om så är fallet har jag egentligen ingen aning om och jag kommer förmodligen aldrig att få reda på om de är så, men det är ett privilegium man har när man är ute och reser, de är ju även ett kostnadsfritt nöje att döma och sätta in människor i små fack.

Myset tar flaskan ;)

Jag har även roat mej med att titta på andra människor som har gnott sina geniknölar och försökt att sätta in mej i ett fack, där dom flesta nog har misslyckats.
Hur lätt kan det vara? en brud med en regnbågstatuering och ett par kvinnotecken reser med ett litet barn, i sällskapet finns det två barn till och en man och en kvinna.
Hur skulle jag själv tolkat det familjeförhållandet?
Ja det funderade jag på en hel del när jag låg där och vilade ut.
Härliga utsvävingar min underbara hjärna tar mej på.



Sämre kan man ha det ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar