tisdag 19 juni 2012

Inbjudan....



Sovmorgon, lilla fröken sov till kvart över nio, är detta vettigt?
En promenad med min bror och alla hundarna, mysigt när väl myset gett upp och slutat gasta, vissa dagar är det helt enkelt något som går emot och då rullar den där onda cirkeln runt runt runt.
De var ett bra tag sen jag och bror tog en runda på tu man hand, jag har saknat det kom jag fram till.

Annas var det mest vardagsbestyr under förmiddagen, sen blev det en sväng till city, jag hade kört av en rem till gräsklipparen och tydligen hade sorkahögarna slöat knivarna med en del, så inköp av rem och knivar var planen, givetvis fanns det inte hemma och skulle komma först på onsdag, jag gillar ängsmark, men inte i min trädgård.




De var en artikel i tidningen  igår, hemskans fin, vi såg ju riktigt sportiga ut ;)
Ja just nu har jag det bra och har väldigt roligt och så klart bryr jag mej inte jättemycket om att folk tycker att jag är störd och att dom hoppas att det ska gå åt helvete för oss.
Vårt projekt ledde till en inbjudan till Stockholm den 25 augusti för att medverka i ett lopp som Katrin Zytomierska anordna, inbjudan kom från henne själv, väldigt roligt tycker Maraton mammorna :)



Jag fortsätter nöta mina gympadojor, lite mer än 7 km blev det, det gick uppför så jag höll på att bli tokig, stock, sten, rötter och annat otyg, men jag sprang på och tänkte bara, plåga dej lite nu du vet ju hur trevligt det blir efteråt.
När jag väl kommit upp till toppen av berget jag herregud vad skönt det var att bara rulla nerför, jag älskar verkligen Ryssberget.
En lugn kvällspromenad följde sen och efter det en vansinnigt god omelett.

Idag blir det en vilodag, jag gillar det inte, men det är ett måste, min kropp är inte 20 längre och jag ska hålla till Mars och gärna efter också.
Jag känner att milen är inom räckhåll, som min vapendragare i detta projekt sa.
-Du är lättränad.
Hum ja jag hoppas det håller i sej. Hej New York :)

Men först Varbergsloppet, vilket vi nu har anmält oss till, ska bli spännande och se hur det går, det verkar vara en trevlig bana iallafall, längs kusten, lite asfalt och lite grus, passar som vanten på handen. Medalj och tröja utlovas, de ska bli så vansinnigt kul.


Lie fram....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar