onsdag 6 juni 2012

Förlåt gud, men jag mår så bra.

Bokmalen somnade  :)


Än en gång vaknade jag av att det satt ett mys på min hals och hoppade, jag hade nog ogillat det väldigt om denna ritual utföts av någon annan, men med en högskrattande liten sötnos är det omöjligt att inte dra på smilbanden och känna att detta kommer att bli en toppen dag.

Och en toppen dag blev det. Långpromenad och fika på berget, sen målaspannen vilken nu innehöll svart färg, rockveckan till ära ;)

Vi tog en sväng in till affären och jag älskar verkligen min stad.
Jag träffade så mycket människor, många jag inte sett på evigheter.
En del som sa sej läsa min blogg och tyckte att det var givande och roligt när jag skriver till kommun och stat. Jag tycker också det är kul.
Vidare så var minsann min ex frus släktingar i stan och dom tyckte definitivt inte att det var roligt att jag var överallt och pratade med människor i varje hörn.
Jag såg riktigt hur jobbigt det var, att behöva gömma sej och smyga omkring för att inte ge sej till känna.
Men nog såg jag alltid och det gjorde det hela ännu roligare.
(Gör nu gärna en psykanalys på det beteendet ;) )
Jag såg att det till och med gjordes ett besök på apoteket där det stod och spejjades genom fönstret om kusten var klar, kusten den blev inte klar.
Jag hade ingen brådska och jag hade inget att skämmas för så jag tog väldigt god tid på mej när jag skulle köpa blommor av blommkillen utanför affären, jag prutade och grejade med än de ena och än det andra.
Förlåt gud men jag mös i allra högsta grad av att se patetiska människor och att dom såg det som jobbigt att inte våga visa sej och kunna gå fritt i vår fina stad.
Humf vad skäms dom för tro?


På väg uppåt :)

Upplysningsvis kan de kanske bli en tuff sommar för dom, för jag och Mollie tänker minsann inte gömma oss, nepp vi ska fånga dagarna och vissa ska fångas i city ;)
Jag träffade även en gammal jobbarkompis med tillhörande fru, det var ett kärt återseende från båda håll, och vi sa allihop att vi måste ta och ses oftare, ja och varför gör man inte det då?
Mm jag varför gör man inte det.

Kvällspromenad med min ständiga idésprutande vän, positivitismen flödade åter.
Vi pratade om en bok vi båda läst, tankar, funderingar och utvärdering gjordes, sammanställningen blev att det var en klockren bok med mycket bra grejer som vi knappt kan vänta med att försöka praktisera.
Vi pratade återigen om möten, varför vissa möten blir bra och andra dåliga, varför man i vissa sammanhang känner sej som en liten prick och ibland känner man sej som en jätte.
Ja det är ju bara människor, personer med lite olika skal bara, men ändå kan det bli sån skillnad, ja möten det är oerhört intressant må jag säga.

Upp och hoppa polaren ;)

Lilla prinsessan Vilhelmsson var i toppform, vi kollade lite på BBC och drottning Elisabeths jubileum.
När drottningen åkte runt i bilen och vinkade ja då gjorde även lilla sessan Mollie det, hihi hon var så söt så, vilket litet ämne hon är ;)

Tadaaaa :)
Vissa dagar är skönare att avsluta och gårdagen tillhörde en sådan dag, efter två mil i benen, ljus i sinnet och en nytvättad kropp så var det underbart att krypa ner i en nybäddad säng med en liten dotter vid sin sida.
Åter en fenomenal dag att minnas.

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar