måndag 25 juni 2012

Regn, regn, regn o lite sol :)



Inte för att skryta men jag är så bra. Så bra
Jag tog på mej ett par lånade tajts, vilket jag aldrig trott jag nånsin skulle göra i mitt liv, ta på mej tajts alltså ;)
Men som jag sagt innan, tiderna förändras. Snygg som tusan blev jag med till på köpet.
Vidare på med en långärmad tröja, mobil och vätskebältet sattes på plats och sist på med löparskorna.
Mollie rullades upp till mormor och morfar sen bar det iväg i ett underbart ösregn.
Rundan jag planerat kändes lång innan start men det var en busenkel match, när jag kom tillbaka till gården stod mätaren på 8 kilometer, jag var stark och sugen på den där milen, så jag sprang förbi infarten och vidare mot grannbyn.
Nästa gång jag stod på gårdsplanen visade mätaren 10,41km tid 00:57:41 en genomsnittstid per kilometer på 5:32. ganska hyfsad och knappt var jag trött heller. Det känns kanon detta.
Vi kommer att fixa detta det är min stora övertygelse.



Nu blir det vila ett par dagar sen ska jag angripa backarna på berget och köra intervaller, vill helst inte men jag tror att det är ett måste. Fy jag kommer vara helt slut.
Jag har kommit på att det är ett träningsmoment som jag kan ha myset med mej på så det kommer att bli perfekt, hon sover i vagnen nere i backen och jag springer som en dåre, hihi...

Ett par lugna promenader klarades också av under den regniga söndagen, god middag lite lek och klossbygge, onyttigheter i soffan var ett annat litet inslag under denna rekord söndag.
Vi hälsade som hastigast på Mollies kusiner som kom hem, dom firade midsommar i den kungliga huvudstaden så det har minsann varit lite ensligt här i byn. Men nu är alltså ordningen återställd vilket är skönt.



Vidare hängde jag vid datorn till långt in på småtimmarna men nu är jag snart klar med pratet och musiken, en sista liten touch sen får jag nog vara nöjd.
Jag fick ett mess om att det skulle vara en "presskonferens" för oss pratare, det ska bli väldigt intressant, herregud vad jag får vara med om mycket roliga och spännande saker.
Tack för det....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar