tisdag 26 juni 2012

#Tålamod...


Bor man på landet om man möts av denna syn över gårdsplanen?
Ja jag skulle tro det va.


Ja nog har vi det bra vi lantfolk.
Ännu bättre var att det knackade på dörren och en ståtlig man stod utanför med ett paket till mej, i paketet var mina efterlängtade hörselskydd.
Dom gamla gav upp förra säsongen och snålpellen ville inte lägga en tusing på nya, men minsann hux flux såldes dom ut för halva priset, me like ;) så nu har vi alltså ljuvlig musik i lurarna när gräset ska klippas.
Det är så lite som gör att man bli på toppen humör.

Mer besök, en person som funnits dagligen i mysets liv sen hon föddes fram till i våras kom på besök, det var ett glatt återseende.
Mollie visade hela registret, böcker skulle läsas, kuddarna skulle hoppas på, de skulle springas och hoppas, hundarna skulle de busas med, det kramades och vinkades glatt. En riktig mys förmiddag.
Efter lek och stoj somnades det omgående när liggläge intagits i vagnen, jag hann inte mer än ner till brevlådan för en sockergrynet sov.
Ja ibland går det fort.

Ett bad på eftermiddagen slutade i kaos, den lilla kreativa dam jag födde för 19 månader sen stod och hängde över kanten och tittade när vattnet fylldes på i karet, trodde ja jag.
Nej medans jag fyllde diskmaskinen så höll lilla fröken påhittig på att tömma sin klädlåda i badkaret.
När jag såg detta bet jag ihop mina käkar och började räkna.
Men med ett pratade och fnittrande mys var det omöjligt att inte själv smälta och börja le åt alltihop, förgrymmade unge ;)



Tanken var sen att vi skulle kolla på fotboll men tråkvädret fortsatte så vi kröp ner under filten i soffan och kollade på Katja katt istället.

Och så halv sju var det så dags igen för kommunfullmäktige i Sölvesborgskommun detta som nu blivit en av mina nya hobbiesar och igår var politikerna verkligen i sitt esse, all in, de märktes att det var sista mötet innan sommarlovet, beteendet var som små barn som väntade på att det skulle ringa ut en sista gång.
Ja herregud vad roligt jag hade med glass på tallriken, lokalradion på och datorn med twitter i högsta hugg.
Politik är roligt ;)
Ja lite allvar var det ju också mellan varven och "nattis" frågan kom åter upp, jag kan dock inte låta bli att undra över varför återkopplingen med föräldrarna som ska använda denna förskola dröjer.
Dåliga kvarnar maler lusigt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar