lördag 9 juni 2012

Polis, polis, potatismos ;)

Hum!!!!


Rikspolisen vill att min mamma ska betala dom 4000 kronor, anledningen, ja det är att hon är gift med min pappa. Att sen någon lånat min pappas bil och kört alldeles för fort i den.
I det lilla brevet som sändes var det information om att busen kört i 86 kilometer där lagen säger 50, fy säger jag vilken olaglig och ansvarslös människa.
Med i brevet var det en bild på en urtjusig brud, ja i mina ögon en riktig snygging, åldern ja den kan väl varit runt 35.
Under var det en bild på min mamma, likheterna var slående....Not
De känns helt klart som att rikspolisen kan se sej om i himlen efter dom sköna kosingarna, för ett överklagande är ett måste och resultatet måste ju helt klart bli ett friande.
Vad lär man sej av detta då?
Jo att dom personer som sitter på rikspolisstyrelsen eller vad det nu heter, inte har riktigt koll på det här med åldersbedömning. Dom är helt klart ute och cyklar :)
Vidare ska man som min pappa inte låna ut sin bil till busar och man ska nog heller inte vara gift med en person som är så hygglig som lånar ut sina saker till busar ;)
Ja det lär väl bli en fortsättning även på denna historia skulle jag tro. Spännande.

Regn och träkmånsväder gjorde att rockandet tog en paus, jag är helt klart alldeles för gammal för att vara ute i ur och skur bara för att titta på folk, nej nån måtta får det vara. Istället tog vi en sväng till Karlshamn, vi körde dom gamla mysiga småvägarna, herregud, söndagsåkning på en fredag :)
Tanken var att vi skulle gå på gula M:et men det var så mycket folk där så det blev en buffé för tvåhundra kronor på Fridolfs i stället, same same, typ.

Trevligt ställe :)


För att döva vårt dåliga samvete över alla godsaker vi stoppat i oss tog vi en mycket rask och jobbigt tur på berget, en timmes slit för mammorna i backarna med nöjda barn denna gång i vagnarna.
Helt andra muskelgrupper användes helt klart än när vi går med selarna, men är man vältränad så är man :)

Vad mer som hände under gårdagen, jo jag var i kontakt med en trevlig tjej från Göteborg som jobbade på radio hon ringde upp mej och vi hade ett trevligt och informativt samtal, vad detta leder till är ännu oklart, men som vanligt är jag öppen för förslag och min nyfikenhet är stor.
Fortsättning följer.


Klubba efter musslorna ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar