torsdag 7 juni 2012

Rock on....



Den årliga festivalen Sweden rock är nu i gång och vad ska väl de små slevarna vara om inte på plats i Norje, där allt händer.
Vi lastade in två barnvagnar i min helt otroligt barnvänliga bil, det lär nog bli värre när Mustang caben ska fyllas med små barn och alla tillbehör, jag tror på att göra det omöjliga möjligt men i de fallet är även jag skeptisk och de kan kanske vara därför att den inte marknadsförs som en familjebil, men granna är den ;)



Innan vi rockade så var vi på berget, våra små hängde på ryggarna som sin vana troget.
Men det blev ändå en lite annorlunda promenad mot vad det brukar bli, ja rundan var den samma, men samtalen skilde sej markant åt.
På denna runda var det enbart jag som pratade, alltså en monolog, ja förutom i jävulskbacken då vi mest stretade på och andades, jag hade alltså en liten paus just då.
Ja och vad var nu anledningen till detta undrar ni nog nu. Hade möjligen min promenadvän blivit akut stum?
Näpp hon var inte stum.

Men jag har ju fnulat på mitt sommarprat till radion och det kändes nu ganska bra och lagom genomarbetat så jag ville nu testa det på någon utomstående.
Nu blev det inte riktigt en rättvis bedömning för min vän har ju varit med i delar av den historia jag tänkt att ta upp och prata om, men vissa delar var nog nytt även för henne.
Det är en avvägning som varit ganska svår att göra, jag har ju pratat om detta så länge nu så för mej är det svårt att sätta mej in i att andra människor ska höra detta för första gången, hur ska man då förklara på bästa sätt vad som hänt och att samtidigt ska detta svårbegripliga bli lättbegripligt, hum ja där har jag haft lite att bita i minsann.
Hon tyckte iallafall att det var bra och vi kom överens om att vissa rader skulle strykas, vilket även jag själv varit inne på i förväg.
Jag tänker inte berätta någon snyfthistoria, inte heller försköna eller dölja något, min trovärdighet ligger i att återigen lägga korten på borden och låta allmänheten syna mej.
Vill dom då döma mej, ja vad ska jag göra åt det?
Detta är min historia detta är mitt liv.

Jag kommer att berätta den så neutralt som möjligt, jag kommer inte ens försöka att sätta ord på dom känslor jag hade för snart två år sen, även om jag skulle vilja så ser jag det som en omöjlig uppgift idag, (vilket jag är tacksam och glad över)

Jag kollade som hastigast på vilken dag detta radioprat skulle gå av stapeln och det var den 6 juli och tydligen var det en fredag och gissa vem som har namnsdag den dagen?
Hihi, tillfälligheter tro?



Jockarp.





2 kommentarer:

  1. Åh vad roligt det ska bli att höra! Vi kommer köra några vändor till Öland i sommar och då ligger ert palats på vägen! Ella vill gärna säga hej! Och VI med ha ha

    SvaraRadera
  2. Hej Ida.
    Jag hoppas verkligen att vi ska hitta någon dag som passa oss alla att ses.
    Ni ska väl upp till priden, då får vi ju ses säklart :)
    Hälsa alla fina i familjen.
    Kram till er.

    SvaraRadera