torsdag 21 juni 2012

Lyxmiddag en onsdag...



På jakt..


Vilodag, ja det var ett måste, två lugna promenader på berget med familjen blev det.
Vi hittade en död katt på en av rundorna, frågan är, var den död innan den kom på platsen eller efter. Vad var dödsorsaken, hum ja det funderades ett tag på detta utan någon lösning, vet någon något om en liten katt som hittades på ett mycket märkligt ställe så kan ni väl höra av er.
Vi träffade även på ett par kartritare (hur ofta händer det liksom?) det ska tydligen vara en stor orienterinstävling som heter o-ringen här i backarna år 2014 så nu ska markerna uppdateras och ritas ner, mycket spännande.
Jag blev lovad en karta när den blev klar. Även inbjudan till tävlingen gavs, men där tackade jag nej, världens sämsta lokalsinne funkar nog inte så bra i dom sammanhangen. Nej snitslade banor får räcka som utmaning för mej just nu.


De var en ny fotografering till en tidning i går, vi har allt roligt på vår resa och vi träffar så många olika människor, superkul.
Denna gången fick vi agera löpare :) de blir kanon, det har lätt för att bli det när vi är i farten.

Hur får man tag på dom där..?

Ja på tal om tidningar så medverkade jag även i gårdagens sosseblaska, inte visste jag att det skulle bli så när jag pratade med journalisten några minuter över tråden.
De handlade om "nattis" intressant faktiskt att ingen på kommunen fortfarande inte återkopplat till mej i frågan vad det gäller just det, men den som väntar på nåt gott.
Vänta ja, det gör jag även på bruket svar, vad är det som händer och varför dröjer det så länge med allt?
Effektivitet är en sak jag jobbar fruktansvärt mycket med nu som ensamma mamman, jag har därför väldigt svårt för att förstå denna långdragna långbänk.
Fatta beslut och gör det omgående.

Kvällen bestod av en underbart god middag på rökeriet i Karlsham, lax i alla former och tilllagningsätten var olika, det var nog bara fantasin som satte gränser och det gjorde den inte.
Mollie åt friskt av fisken och potatisen.
Sällskapet var trevligt, vänner till familjen som även hjälpt mej med den juridiska biten vad det gäller storyn med ex frun.
Han har en skön och sund syn på livet och vi brukar ha goda samtal, men det blev lite lite med det på grund av min lilla trötta dotter, men jag hoppas att våra vägar snart möts igen så livserfarenheter och livssyn kan diskuteras på ett djupare plan.

Nattpasset blev vid datorn och just nu har jag ett rent H-vete med att välja musik till mitt sommarprat, gaaah det är inte så länge kvar nu jue.
Jag gillar press och utmaningar men just nu sliter jag mitt hår.
Hur svårt kan det va?  Jag kan svaret. Och det blir Ganska.
Ja det blir väl några nätter till innan jag är helt klar.


Avslappnad och bekymmersfri.

Jockarp.

1 kommentar: