torsdag 28 juni 2012

Fyra eller sex?

Så här nånting kanske :)


Jag läste nånstans på nån träningsblogg att magmusklerna eller "magrutorna" kan bestå av antingen fyra eller sex rutor.
Detta såg jag som mycket intressant, kan det verkligen stämma?
Borde inte alla människor ha ungefär samma antal muskler, hmm ja jag har i allafall bestämt mej för att jag ska ta reda på antalet på min mages muskler, undra hur lång tid det kan ta.
Jag funderar nästan på att ta såna där före och efter bilder, trist bara om det går på fel håll, hehe det hade väl varit lite småroligt.
De blir hårdsatsning även där i allafall så får vi väl se hur det går.
Vad det gäller backträningsövningen så kan jag berätta att som jag trodde skulle den kändas av dagen efter, stel som en pinne och baksidan av min nederdel av kroppen ömmade rejält, jag som ändå stretchar, ja vila från de några dagar blir det nog alltid.



Linslusarna och de nu ständiga radarparet var i tidningen igår igen, vi ser det som positivt att tidningarna skriver om lite roligheter med mellan varven och vi ställer ju mer än gärna upp och lätta upp stämningen lite.
Snygga var minsann milf:arna me tycker jag ;)
Vidare kan jag summera redan nu vad mycket det där loppet fört med sej i form av träning, sundhet, målmedvetenhet, insyn och nya kontakter i media och nu med tanke på artikeln där min gode vän pratade om sponsorer så är vi nu inne helt på det spåret och vem vill inte sponsra oss liksom?
Som maraton mamman sa, vi är helt klart öppna för idèr och förslag, så välkomna alla företag som vill hänga med oss på tåget ;)

Ommöbleringsdags.


Lite annat än träning finns ju i livet med.
Staketmålning stod på agendan och det gick i en raslig fart, det börjar bli tryck här och pållarna vill flytta in, så det är bara att måla på och se glad ut, Mollies sov i vagnen under de lilla projektet.
Kylen skulle sen fyllas på så in till stan bar det, tipset kollades och ett besök i järnvägsparken gjordes, Mollie ville gunga så gunga gjorde vi.

Kvällen innefattade möte med föreningen Levande Landsbyggd, politik och festligheter stod på dagordningen, en bra blandning tycker jag.
Nu har vi satt datum för logdansen och bandet som ska spela är så gott som klappat och klart, det kommer bli en super fest, va så säkra.
När jag mötade mej så hängde myset med sina kusiner, det verkade som det hade gott lugnt tillväga och att dom hade haft det mysigt.
Skönt för mej att veta att det funkar.

Upps..

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar