måndag 18 juni 2012

Inget åtevändo....



En extra knuff i rätt riktning, inte för att vi egentligen behövde de men allt som kan få oss nå vårt mål ska användas.
Så i går var tidningen på besök i det Jockarpska palatset, jag och min löparvän ska nu förmodligen agera följetong i tidningen om vår resa från dessa otränade kroppar till de elitlöpare vi i hemlighet drömmer om att bli ;)
De känns toppen att dom är med från början och inte kommer in när vi redan lyckats med att springa en mil eller allra helst två mil.

Journalisten som var här springer själv så förståelsen var faktiskt ganska stor att det inte är gjort i en handvändning, nej här behövs träning, motivation, träning, motivation osv.
Men hur svårt kan det va?
Vi föranmälde oss för resan, så nu är vi i allra högsta grad på gång, det känns rätt, det känns bra.


Efter detta besök tog vi och promenerade på berget, en aktivitet som vi kommer att fortsätta med trots vår "elitsatsning" Mollie somnade en liten stund vilket klart då fick ett efterspel att hon inte sov middag.
Bästa tant N kom och hälsade på, det var allt för längesen vi sågs, bättring på det utlovades från båda håll.
Vi busade, spelade lite fotboll och det lästes böcker, hur mysigt som helst.

När de åter blev tomt i palatset somnade Mollie på sin post, iförd foppatofflor, söt som få.
Jag lastade henne i vagnen och sen bar det upp till mormor, jag skulle bättra på formen lite, så medans myset sov så tog jag mej åter ann de 6 kilometrarna, skojfrisk som jag är tog jag långbyxor och lånkallsongströja på mej, hihi gissa om det blev varmt, jag svettades som en gnu.

Rundan då jo den gick i motvind så nu har jag smakat på även det, 11km/h blev resultatet, jag håller ett ganska jämt tempo, något högre den första kilometern, men det är nog ganska vanligt.
När jag sprang genom byn fick jag tummen upp av en bybo som var ute med sin fyrhjuling, det sporrade mej, bra att bli påhejad, lite lättare att se målet.
Planen är att jag ska öka på antal kilometer ganska omgående, 20 dagar kvar till tävlingen och då duger det inte med att springa 6 kilometer inte, nepp 4 till ska plussas på.
Jag funderar nu även starkt på om jag ska investera i en träningströja och ett magbälte för vätska, jag har en liten känsla av att de snart kommer att behövas, men det måste dock vara väldigt smidigt känner jag.

Nått sånt här kanske


Mmm det går ganska bra nu minsann :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar