torsdag 14 juni 2012

21 097,5 meter....

Hoppsan fel bild....;)


Ja ibland blir man bara så trött, jag fick en räkning igår och det var väl inget fel i det, men när det står lite längre ner att det tars ut en avgift på 25 kronor för att skicka räkningen till mej ja då blir jag tokig.
Min fråga är nu hur tänker sej detta företaget att jag ska kunna veta vad jag ska betala om dom inte skickar ut räkningen och varför då lägga på en avgift för den informationen som jag måste få för att göra rätt för mej.
Jag vill betalar för tjänsten jag köper men inte för att få informationen om vad tjänsten kostar.
Hej Moment 22.


Och hårdträningen är nu i full gång, är man knäpp om man tycker att det är skönt att snöra på sej joggingskorna (dom fina) och ge sej ut i backen och faktiskt känna sej fri.
Att jag vet att myset ligger och sover middag på mormors altan och jag är ute och njuter i skogen, är det okej att känna en tillfredsställelse av att faktiskt vara helt ensam och lämna över ansvaret över ett sovandes Mys välbefinnande till någon annan?
Hum ja det är bland annat det jag funderar över efter jag rullat in i andra andningen och hjärnan åter börjar hänga med på vad jag egentligen pysslar med.

Ja och vad mer som händer i skallen på mej är ju det här med utmaningar, ett frö sattes de grodde några timmar sen luftade jag min något kanske tokiga idé, men va f-n man måste ju våga för att vinna.
Så efter två dagar joggande på berget är jag nu klar i huvudet med att en halvmara ska springas, hur svårt kan det va?
Ja för en som hatar att springa kan det nog bli tufft, en sån är jag, springhatar alltså :)

Rätt bild...

Luftningen av idén skedde iallafall med min promenadvän, hon var på direkt.
New Yorks halvmara är siktet inställt på. Målet är alltså klart, nu är det vägen dit som ska göras så behaglig som möjligt, frågan är, är det möjligt.
Ja det blir nog några "smålopp" hemomkring först skulle jag tro. Smart tänkt va ;)

Ja herregud vad roligt det är med människor som gillar utmaningen, att hon min vän var på istället för att bara säga några ord om att jag var för gammal och inte klok i huvudet. Hade hon gjort det så hade jag haft mitt försvarstal klart
-Kolla på Ewy Palm hon började inte sin karriär förren hon var i förtioårs åldern, kom igen va...
Japp men detta försvarstal behövdes då glädjande nog inte.
Jag säger återigen.
Fortsättning följer.......

Vad det gäller dom små så trivs dom ypperligt ihop, så att då deras tokiga mammor smider dessa något vansinniga planer spelar dom absolut ingen som helst roll.

Vänner ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar