lördag 14 juli 2012

Fredagsmys...



Morgonpromenad till ryssbergstugan och en stunds gungning i gungorna som finns där uppe gjorde förmiddagen trevlig och lagom lugn.

Och jag som nu klagade något på att min dotter inte längre sov middag med någon ordning fick minsann igen så de stod härliga till. Hon sov tre timmar i vagnen, totalt utslagen.
Ett tag trodde jag att det hänt något hemskt så jag var tvungen att kolla så magen rörde sej, usch vilka hemska tankar som flyger förbi i bland. Brrr.
Hon sov undertiden vi hade skomakaren till våra fyrbenat vänner här hemma på gården, jag rullade ut henne i hästhagen och där stod hon och sov som en stock när hästana blev omskötta.

De har ju varit lite svajigt väder på sistone så jag tänkte att vi skulle ta en tur till Ikea och leka lite och kolla på alla pinaler. Egentligen behövde vi ingenting, jo förresten ett skohorn hade vi behövt. Men tanken var att vi skulle köra till Älmhult på eftermiddagen bara för att vi kunde det.
Men eftersom lilla damen skulle slå världsrekord i sovning så ändrad vi oss.
I stället körde vi in till lekparken i stan och gungade lite till.
De är verkligen melodin de att inte ha alla leksaker själv, hon skrattade hejdlöst när jag gungade henne fram och tillbaka, jag gömde mej ibland bakom ryggen på henne och då skrattade hon än mer, ja vi hade en riktig härlig stund där bland gungorna. Garanterat hade de inte varit lika uppskattat om vi haft egen gungställning i palatset.



Efter lekparksbuset tog vi en vända till markislagret, det behövdes införskaffas diverse presenter till vänner till oss som fyllt år eller ska till att fylla år.
En korg full med leksaker blev det och ett litet utbrott vid kassan på grund av att vi inte riktigt var överens om en klubba för två kronor skulle investeras eller ej.
Mollie för, jag emot, gissa vem som vann?

Givetvis blev det ingen klubba, det är jag som bestämmer på stubben. Jag håller i kulorna och jag har tjänat dom, så nåt privilegium tycker jag allt att jag ska ha :) Så jobbar jag....
Men de slog mej vad uträknade dom är dom kära butiksägarna, för hur hyggligt är det att sätta massa färggranna saker precis vid kassan, precis där den ensamma mamman och den nyfikna dottern ska passera. Inte okej.
Alltså utmaningsdags nuför tiden varje gång man går innanför butiksdörrarna.

En liten kvällstur på berget hann vi med sen hem till fredagsmyset och lite poppade corn.



Mer utmaning, japp nu är det dags. Milen ska angripas, önska oss gärna lycka till, nu drar vi på utflykt. Återkommer förhoppningsvis i morgon ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar