tisdag 10 juli 2012

Rättegång, strandhäng..



En het morgonpromenad blev det, trots att vi var uppe i vettig tid hade kvicksilvret i lilla termometern stigit en bra bit. Våga man sej på att säga äntligen, välkommen du sköna sommar.

Vi lyssnade så klart på sommarprataren och det fascinerar mej ju fler jag hör att alla människor verkligen har en historia och alla kan om dom vill dela med sej av den. Gårdagens talare pratade om barndomen i vår lilla småstad, om val man gör i livet, idrott och föreningsliv, som vanligt mycket intressant att ta del av våra lokala förmågor.



På tal om sommarpratare så ringer det en man till mej igår, han presenterade sej och sa att vi hade träffats förrut och det i tingsrätten i Karlshamn, jag ursäktade mej lite och sa att jag hade lite annat att fokusera på just den dagen och inte kom i håg alla ansikten.
Han berättar att han var mannen som var domare i fallet. Jag blev väldigt förvånad och även frågande. Glups, vad vill han mej så här långt efter.

Vidare berättade han att han lyssnat på mitt sommarprat och han tyckte att det var väldigt fint och väl genomfört,att musiken var klockren till ämnet att han blivit tårögd.
Jag i min tur jag kunde inte tacka honom nog för att han ringde och delade med sej av detta.
Detta betyder väldigt väldigt mycket för mej, säger jag något annat ja då ljuger jag.
Men jag har kört med öppna kort hela vägen, jag har talat högt om mina fel och brister och likväl så är jag segraren på alla tänkbara sätt.
Jag är vansinnigt glad över alla fina människor som låter mej få veta att det jag gjort varit rätt att jag varit öppen med de jag utsatts för.
Och även det hemska brott nu min ex fru ansåg att jag var skyldig till, jag har inte försökt att dölja något, att det inte fanns några bevis på dådet, ja de talar ju sitt tydliga språk och det är ju faktiskt inte mitt problem. Friad blev jag.
Jag känner nu att jag skördar frukten av min ärlighet. Och det är en förnämlig känsla.
Herr domare frågade även han om det fanns nån CD som han skulle kunna få tag på som innehöll mitt sommarprat, men som med alla andra som frågat hänvisade jag honom till vår lokala radiostation.



Stranden intogs av de bägge fröknarna från Jockarp, med tanke på dom skogsmullar vi är var jag mer än nöjd när vi styrde hem igen efter att Mollie tyckt att det var super mysigt att bada med sin kusin. Hon har ju varit lite små besvärad av vatten, men nu verkar det äntligen som de har släppt .Skönt, skönt är också att hennes kusinerna är riktiga vattendjur, myset rycks liksom med. Ja det lär nog bli flera dagar denna sommaren som fylls med sand mellan tårna och 20 gradigt vatten. Lätt levt.

På kvällen blev de en rask promenad med min löparkompis, vi hade båda två vilodag från löpningen. Ungarna på ryggarna sen löstes det världsproblem på löpande band.
Ja min gode vän hade haft en riktig skitdag och när jag berättade om min kanondag, allt från samtal från domaren till bad och mys med familjen sa hon lite små pillemariskt och ironiskt och jag anade en liten sarkasm över orden.
-Vad roligt att din dag varit bra då.
HIhi jag såg det som små roligt, ja även hon efter en stund. Vi kan faktiskt vända vilken skitdag som helst till en toppen dag.
Även träning inför den kommande milen på lördag las upp.
De är ju lite svårt nu i början att veta vad kroppen svarar positivt på och vilket den inte gillar, men vi lär oss.

Igår firade jag även sju år som homosexuell, Grattis till mej...Typ



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar