söndag 1 juli 2012

Städmani....



Den andra maratonmamman med tillhörande son kom för en förmiddagspromenad, barnen somnade på våra ryggar när vi pratade upplägg för träningen, jobb, dagis och nya utmaningar. Vi har lite intressanta idéer som vi vet är genomförbara frågan är bara är de tillräckligt utmanande.
Den som lever få se.

Altanhäng i ett underbart sommarväder, dom två små kompisarna busade i sandlådan, körde traktor och cyklade en sväng, glass på pinne åts så klart också, det är ju faktiskt ett måste dessa varma vackra dagar.
När vi blev ensamma så somnade mitt lilla mys ganska omgående och jag intog brassestolen, underbar gyllenfärg nyanserar nu mitt skinn, jag älskar brunbrända ben och fräknar, ja nu har jag själv inte fräknar men det är nåt visst med just det.

Jag tog en sväng på berget med löparskorna, det var svettigt värre men ack så skönt, en femkilometare blev det i ett härligt motlut, jag var lätt i benen och jag kände mej fri som en fågel. Inte en enda människa stötte jag på, jag fattar inte varför inte fler människor njuter och utnyttjar ryssberget. vad gör alla mmänniskor på sin lediga tid?



Vi var bortbjudna på 30 års fest men vi tackade faktiskt nej, jag kände ett stort behov av att vara hemma och osocial, det har varit många sena kvällar och mycket människor den sista tiden, vila är viktigt även för det sociala odjuret Vilhelmsson.
Vi tände istället grillen och la på några vildsvinskorvar som hade en sagolik kryddning, ett par hemmaplattade bugare slängdes med på där i all hast. Smarrigt värre.
Altanhäng i en ljuvlig afton som fylldes av doften av vildkaprifol, behöver jag skriva att jag ser denna tid som fantastisk och helt underbar.

En aftonpromenad med vagnen hann vi med, jag hade en väldigt aktiv dag när jag plussade ihop all gång med joggning. De går bra nu. Jag är i god form minsann.

Lördagsnöjet fortsatte sen och det bestod av dammsugning,hihi ja det är inte klokt egentligen, att man är ledig alla timmar på dygnet och alla dagar i veckan och ändå väljer man att suga damm en lördagskväll. Ja varför inte.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar