tisdag 18 mars 2014

Inga gränser....

Snart så :)


Myset åkte till dagis i en blommig klänning och en prickig kjol. Många föräldrar hade nog vägrat sina barn denna kombon, men inte jag. Jag älskar att myset bestämmer själv i största mån om vad för kläder hon vill ha.
Jag bestämmer själv vad jag har på mej och en del människor tycker kanske inte att det är passligt.
Hon har inte varit på dagis på länge så hon var lite blyg, men det släppte snabbt.
Jag körde hem och kröp ner i sängen. Jag sov som en stock i fyra timma sen gick jag upp.
Det var helt tyst i huset det var bara fröken flickvän som var hemma. En helmärklig situation att sitta vid bordet och dricka kaffe och tugga på en knäckemacka utan att bli avbruten. Vi utnyttjade tiden väl och precis som vi ville ;)
För att förhindra en massa onödig körning till stan så tog mormor myset med sej hem efter sitt avslutade jobbpass.
Tjugo över ett stod lilla fröken Vilhelmsson på dom Jockarpska domänerna igen. Skönt när ordningen är återställd.

Vi fick besök av en reporter för en tidning. Jag gillar dessa möten, möten med trevliga människor som förut varit helt okända för mej.
Jag kan ge en del men jag får även en hel del när dessa reportrar kommer till Månsagården och ber mej berätta om saker ur mitt liv.
Mollie var allt annat än på bra humör. Hon var känslig och använde mej som klätterställning stora delar av samtalet. Frustrerande men mannen hade egna barn i samma ålder som myset så jag antar att förståelsen var god.
Vi tog några bilder och med ett handslag sa vi hej då.

Leken såg sen inga gränser i palatset. Vi lekte mamma, pappa barn. Mollie var mamma, jag var pappa och fröken flickvän var bebis. Jag skrattade åt hennes skådespel så jag höll på att göra ner mej.
Hon härmade delar av Mollies beteende om att hämta nappen och drickaflaskan. Mollie köpte det rätt av och spelade glatt med i leken.
Dom fortsatte sen att busa och jag brassade käk. Det var supermysigt att höra deras lek från rummet intill.

Vi fick ett trevligt kort på posten. Det nalkas bröllop till sommaren. Så underljuvligt att får vara med och ta del av en massa kärlek. Detta ser vi i Jockarp fram emot väldigt.

Fröken flickvän körde på träning, jag och barnen gick till Mollies mormor och busade med hundarna..
Nattningen styrdes upp och kvällen avslutades med lite mysiga samtal i soffan innan det var dags för ännu en natt i glädjefabriken.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar