onsdag 19 mars 2014

Läkardejt...

Bus i blick ;)


Det blir snålt med timmarna i sängen, lite mer än tre var vad som krävdes för att åter få mej på banan. Mollie hade lämnats på tusenfotingen på morgonen och för dagen hade hon en egen liten matlåda med sej med en macka i. Fröken bara flinade åt hennes påhitt. Vad mer kan man göra.
När jag vaknade upp vid elva snåret så var det första jag såg fröken flickvän med en liten mini på armen.
En mamma med sitt barn, det är en vacker syn.

Jag har haft lite underredsproblem så på toaletten låg en lapp med uppmaning om att jag skulle göra mina behov i en burk. Jag flinade till åt lappen och gjorde vad som krävdes av mej. Burken påsades in så att innehållet inte skulle komma ut på olämplig plats ;)

Vi fick besök av en pratglad tös och hennes grabb. Så enkelt det är med vissa människor. Jag kunde om jag velat bara suttit tyst och lyssnat till konversationen som utspelade sej över köksbordet. Men jag la mej i lite.
Vi pratade resor och vad man ansåg som viktigt att lägga sina sparpengar på. Det är intressant tycker jag.

Efter middag bar det in till stan. Lilla mini skulle till doktorn och senare även jag, men först skulle vi hämta upp ett litet mys på dagis.
Hon mötte mej i dörren med alla kläder på. Dom var väg ut.
Vi tackade för dagen och hoppade in i bilen.
Lilla mini fick en genomgång av läkaren och mitt besök slutade med penicillin i fem dagar.
Med det trodde jag att min träningsdos för veckan skulle gå i stöpet, men icke sa Nicke. Fem mil i veckan var helt ok att springa upplyste läkaren mej om. Bra det ;)

Vi träffade på mysets kusin i stan, kusinen fyllde år så en stor kram bjöds det på och ett härligt leende. Jag älskar småstaden och tillgängligheten på alla människor man känner och då även träffar på.

Hem med pillrerna och middagen lagades. Myset var på ett kasst humör efter att hon sovit en stund i bilen. Brytet var drygt men det löstes även denna gång även om det kostar på mammapsyket en del.
Hon packade tillslut sin väska med gympakläder och hon och mormor for iväg. Själv skulle jag på kalas till svärmor som firade sin högtidsdag. Det bjöds på lättäten paj och kaffe. Lyxigt som tusan.

Kvällen kom tidigt efter en full dag med lite lite sömn.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar