lördag 15 mars 2014

Efterätt.....

Jobb.....


Upp stiger solen och det gör även vi. Det var en tuff natt med mycket vakentid. Jag konstaterar att jag bara sovit en enda hel natt på över tre år och det var när jag var på kurs en dag i höstas.
Det gör mej inte så mycket för kroppen anpassar sej bra. Problemet är bara det att blir det förändring i den störda sömnen med ännu mera sömnstörning, ja då blir det tufft.
Men som med allt annat vad det gäller små barn så vet man att det kommer ske en förändring, man vet dock inte åt vilket håll ;) men vi håller ut och väntar med spänning.

Upp och ut och tvättning av bilen tog fart. Just nu känns det som om jag bara ser bilen när den ska tvättas eller tankas, det gör mej inte så mycket för i dag vet jag att jag ska få köra en liten sväng. Roligt.
En annan rolig sak är att fröken flickvän och jag varit ett par i sju månader nu och jag har fortfarande aldrig åkt bil med henne. Det är väl konstigt.

Jag var på en liten sittning på bruket. Det var skyddsjobb i form av riskanalyser som stod på agendan för dagen. Nu har jag en bibba papper som ska läsas och begrundas, som om det inte skulle vara nog med det projekt jag jobbar med. Där jag fått fyra pärmar som ska läsas och där det mesta är skrivit på engelska, hua.

Eftermiddagen gick i kalasandes tecken. Lilla Lasse fyllde fyra år och de skulle vi givetvis fira. Alla åt glass, både tvåbenta och fyrbenta. Tjejerna busade på med hundarna och lyckan var total.
Vi lyckades bryta leken och ta oss hem. Middagen skulle göras och vi skulle ha tacos. Vuxenpoängen radas upp i det Jockarpska palatset. Köttfärsen görs numera i borgen i den egna assistenten. Sjukt coolt. Jag gillar detta som kanske märks :)
Gamla minnen väcks, jag minns min mormor och jag minns det väl. Det är helt underbara saker som poppar upp i mitt inre. Lycka.

Vi har infört en ny ritual i borgen och det är att vi ska ha efterrätt på arbetsfria fredagar. Vi tror att det ska uppskattas och att tjejerna själva får vara med och göra något gott till efterrätt.
Det gick sådär på vår första tvårätters. Dom åt som små ponnyhästar av förrätten så när efterrätten serverades var det stopp. Vi vuxna fick "offra" oss och äta upp det istället.

Så här jobbar vi ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar