onsdag 26 mars 2014

Tuffa dygn....



Bus i borgen. Den delen är helt underljuvlig. Tjejerna var på toppenhumör. Jag var det inte. Jag hade varit uppe på tok för många gånger under natten. Först var det barnen sen var det kattrackaren som härjade.
Klockan fem var det sen färdigsovit för den natten. Fy. Jag gillade tiden då Mollie och jag sov till halv nio tiden. Fem-sex är alldeles för tidigt.
Förmiddagen var i alla fall mycket trevlig jag var hemma själv med tjejerna och jag informerade dom om att jag skulle gå ner i källaren och sätta fyr. Fröken bonus sa då glatt;
- Vi tar hand om varandra så länge.
Jag flinande och glad gick jag ner i källaren  och utförde mitt uppdrag.
Vid niotiden var det dags att lämna fröken bonus på dagis. Jag fick en stor hejdå kram men hon snålade in den vad det gällde Mollie. Vi vinkade och sa hej.
Affären nästa för myset och mej. För dagen hade hon med sej en stor häst, den skulle åka i korgen och maten skulle förvaras i den lilla vagenen som är lämpad för en barnchaffis.
Efter bestyret med handlingen drog vi vidare mot slottet. Ankmatning och det blev betydligt trevligare än förra gången vi var där. Då var det isande kallt och myset frös. Det var inte precis någon sommarvärme under gårdagen heller men det var betydligt varmare.
Ankorna gick bananas på brödpåsen och myset skrattade hysteriskt.

Vi for hem och jag skar upp fläsk till middagen, in med det i kylen igen och iväg. Myset till mormor och jag till bruket för att träffa vår sjukgymnast.
Vi pratade om löpning, träning, uppladdning och återhämtning. Han har själv sprungit maraton så det kändes väldigt bra att prata med honom.
Han kollade igenom min kropp, mina ben och ryggen. Det såg väldigt bra ut. Han knäckt lite men inga stora grejer så jag kunde träna på som vanligt vilket jag såg som väldigt skönt.


Tisdag betyder bamsegympa.
Jag följde med in till stan och utförde lite ärende, sen gick jag upp mot gympahallen. Vädret var  snöblandat regn, vinade vindar och väldigt snålt med grader. Hy jag hade småbyxor på mej för en vecka sen nu hade jag behövt bäveroverallen igen. Aprilväder i Mars.
Gympan var kul, det var en väldigt trevlig bana dom hade satt upp, vissa banor har jag tyckt varit på gränsen till tråkiga, men denna var alltså helt i vår smak.

Kvällen bestod av körsång. Det gick sådär. Alla var nog lite slutkörda (av olika anledningar) sången startade 19,30 vilket var sent och det märktes alltså.
Vi hoppas på att de ska lossna snart, tiden börjar bli knapp.

Myset blev nattad av fröken flickvän och det hade gått på två röda sekunder.
Jag kom inte hemvältande förrän efter tio, då även jag stupade i säng.
Det är lättlevda men tuffa dagar just nu. Vi är i ett stort behov av sömn.


Åhh hopp :)

Jockarp.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar