lördag 12 december 2015

Brevskrivning.....

Julbock ;)


Fredagsmorgon och myset och jag gick upp tidigt för att gå upp till undantaget för att hämta hem kamphundarna.
Mormor och morfar åkte i ottan på en resa så nu ska vi agera hundvakt.
Vi lämnade av dom hemma sen drog vi vidare till dagis. Lämningen gick fint, jag fick kolla in julbocken som myset hade fixat granris till och jag fick se en superfin tomte hon gjort. En och annan smällkaramell hängde i ateljén och dom fick jag studera lite extra.

Vi pussades och kramades i vinkfönstret sen begav jag mej till bruket. Dagen flöt på fint, en blandning av möten och aktiva utförande. Perfekt. En gemensam lunch med mina kollegor fyllde mej med energi för tuffa diskussioner under eftermiddagen. Vi har några återfalls förbrytare från våra uppsatta regler och det är alltid jobbigt att man ska behöva argumentera över så enkla saker som skydd och säkerhet. De positiva med dessa tråkiga samtal är att jag än mer förstår hur viktigt vårt arbete är.

Jag är fortfarande inte helt ok med min ytterst pluttiga förkylning, den som är gigantisk för en löpare ;) Det resulterade i ännu en dag utan träning.
Istället hämtade jag upp mitt mys på dagis och vi gjorde oss redo för en härlig helg.

Fröken flickvän drog på festligheter så jag blev själv hemma med trissen. Dom skötte sej själva en stund med hundarna, men efter ett tag fick jag avbryta leken. Hundarna behövde vila.
Lite mys i soffan till Jake och piraterna. Under det mysandet skrev jag ett mycket viktigt brev vilket jag ser fram emot mycket att få svar på.
Jag är grymt nöjd med min text och det hoppas jag även att fröken flickvän blir ;) Formellt, hårt, tufft, sakligt och mjukt. Vad kan rimligen gå fel.

Hundpromenad :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar