söndag 20 december 2015

Julbord sex....



Sovmorgon, ja tack. Vi hasade inte oss upp förrän vid åtta snåret. Det var fortfarande mörkt och trist ute. Gröt i magen och avvinkning av fröken flickvän som skulle på träning. Myset och jag gick ut och angrep biltvättningen. För dagen var det hon som stod för högtryckstvättandet. Det var otippat då hon alltid varit rädd för ljudet, jag blev impad av henne. Jag svampade bilen och hon spolade. Teamwork.

När fröken flickvän kom hem var det min tur för träning, jag sprang inom bron, en lagom tur. 12 km och för mycket kläder genererade i dyngsura svettiga kläder. Gött.
Jag hittade tjejerna i syrummet när jag anlände, jag växlade några ord med dom sen blev det en dusch för mej och vidare stod lunch på schemat.

Vi packade fikaväskan, hundarna och mormor och morfar. Vi begav oss upp på berget för att hitta den perfekta granen. Nytt för i år är att trissen ska ha en egen gran på sitt rum. Så med oss hem hade vi slutligen tre granar i växlande kvalité.
Fikat smakade gudomligt, lussebullarna slank ner till kaffet.
Vi passade även på att jävlas lite med julgrans tjuvar, det hade märkts ut granar och dom sågade vi ner och i granngranen satte vi meddelande om att nästa gång smäller det. Lite bus får man ju ha när man är markägare, ingen snor gran ostraffad i Jockarp ;)

Lite pysslande med nagellack och tja vad ska jag säga? hellre än bra. Min ena hand blev svart och den andra rosa. Myset var dock nöjd.

Vi hängde lite i soffan under eftermiddagen och sen var det dags för julbord sex, att jag bara tyar ;)
Det blev en mycket trevlig tillställning och myset hängde med till klockan var halv tolv, hon slog ihop på vägen hem i bilen så hon fick bäras in.
Helt klart en mycket bra lördag.


Hjälpa morfar med sågen....

Bära sin egna gran....

Och även min, tack för det :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar