lördag 19 december 2015

Fredagsmys.....

Trevligt...


Myset fick hostattacker under natt timmarna, detta påverkade även min sömn, jag gjorde så gott jag kunde för att underlätta för henne. Hon tar inte medicin och jag tvivlar faktiskt på om det hade hjälpt, viss hostmedicin är som vatten med smak av halstablett.
Uppstigning skedde tidigt då det var jag som skulle lämna på dagis. Fröken flickvän skulle ta ett pass gymmet och tiden klaffade inte.
Halv sju var vi på plats på förskolan, hon hostade lite men var för övrigt pigg som en mört.
Myset hade ringt mormor redan klockan sex på morgonen och försäkrat sej om att hon skulle hämta henne efter vilan på dagis. Dom är ett bra team dom där två.

Jag drog till jobbet och två protokoll skrevs, ett lämnade jag vidare till en protokollspecialist. Gott med kunniga medarbetare.
Vi har lite trubbel med vår nya fina anläggning så det var många som rev sej i huvudena och försökte sej på smarta lösningar. Medan dom pysslade med det drog jag och chefen till ett café och köpte en tårta för att avsluta veckan och önska dom som ska gå på ledighet god jul.

Jag stämplade ut tidigt och for hem och bytte kläder, löpartightsen satt som en smäck och jag njöt bara av tanken att ge mej ut.
Det var ett grymt tempo och jag var pigg, jag sprang förbi mördabacken, jag sneglade mot henne sen gjorde jag en u-sväng och begav mej upp för den härliga branten.
Underljuvligt. Jag har saknat grus under fötterna.
Jag svettades härligt när jag kom hem till mitt mys. Hon hade badat hos mormor och var ren och söt som en sockerbulle.
När jag hämtat hem mitt mys möttes jag av en bukett blommor på köksbordet adresserat till mej. Lycka på det.

Ett infall på kvällen och vi drog till stan och gick på restaurang, det var supermysigt och restaurangen var fullsatt. Är det vanligt tro?
Kvällen bestod sen enbart av närhet och häng i soffan.

Blommor ger glädje.....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar