fredag 18 december 2015

Julbord 5......

Julbord....


Jag drog på och körde ännu ett morgonpass på gymmet, det var tungt men efter avslutat pass kändes det underbart.
Jobb och möte och jag lyckades på något märkligt sätt krångla mej ur mötet så att jag hade en bra möjlighet att hinna i tid till mysets Luciafirande. Förvisso fick kärran gå långt över anvisad skyltning.  Men jag har lärt mej på körskolan att det är vägbanans beskaffenhet man ska ta hänsyn till när man kör bil och det var just vad jag gjorde. En mycket fin vägbana och väg.

Mitt lilla mys gick längst fram i ledet och hon höll en liten kille i handen, hon sjöng för allt vad hon var värd, underbart.
Hon informerade mej senare under lussefikat att hon skulle gifta sej med kille som hon höll i handen under tåget, jag bara log, vad annat kunde jag göra?

Vi drog hem och la oss på soffan en kvart, sen var det vidare till mitt femte julbord. Ännu ett fint julbord med delikat mat. Jag har varit på fem olika bord och alla har dom levererat hemlagad mat i någon form. Det supergillar jag.
Jag hade så hysteriskt roligt och det var ett tag sen jag skrattade så mycket som under dessa timmar.
Jag fick avveckla mej tidigt, myset väntade och jag vill helst inte missa nattningarna. Det är ju lyx nu när man inte jobba skift. I alla fall när det är mysiga nattningar ;)

Flera möten på jobbet, det är slut spurten innan juluppehållet och det är mycket som ska klicka innan vi kan ta fritt. Men jag tror att vi löser det, kanske till och med någon dag innan. Hej semester.
Jag längtar verkligen efter ledighet, inte för att jag ska slippa jobbet utan enbart för att umgås med familjen och att kunna träna ordentligt, jag har saknat det.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar