torsdag 10 december 2015

Det är bara till att på det.....



Jag verkar minsann vara inne i en drömperiod just nu, den ena märkliga drömmen efter den andra spelas upp i huvudet på mej. Det är väldigt skönt att vakna upp på morgonen och känna att det inte fanns någon substans i drömmandet.
Myset hon drömmer nog en del hon med just nu, jag får gå in till henne varje natt och prata med henne, hon säger att det svider på tungan och efter lite vattendrickning så sover hon, jag vet inte vad det är.

Jag har anmält mej till ett nytt Marathon och även den hemska sträckan på 47km terränglöpning är jag nu anmäld till. Hua.
Planen är klar även för hösten och det verkar bannemej som att jag kommer att springa ett maraton i Chicago, det är inte fy skam det inte ;) Och en trevlig och spännande resa lär det ju också bli.
Det enda lilla orosmomentet just nu är en liiiiten liiiiten förkylning, den är inte så stor så att allmäntillståndet är nersatt men för att träna är förkylningen för stor. Det är en viktig avvägning det där.

Jag har hämtat myset på dagis i veckan och det är spännande att få rapport om vad som händer, det händer mycket. En dag hade dom gått hela vägen in till stan för att titta på julkrubban i kyrkan, sen hade dom gått hela vägen tillbaka till dagis, helt klar en bedrift av dom små femåringarna, det är minsann en bit att gå.

I går hade dom tagit bussen in till stan för att titta på en teater i slottslängorna. Jag gillar själv teater så lite avis var jag allt att jag missade den. Myset hade uppskattat den.

Fröken bonus har haft luciafirande på sitt dagis och självklart var vi på plats, det är viktigt att man visar sitt intresse för barnen.
Myset ska även snart hon ha lussefirande och hon har bjudit in hela släkten för att komma och titta på henne, till och med inbjudningskort ;)

Vi tog en tur till mormors jobb för att studiebesöka oss. Mormor har börjat på ett nytt jobb och det är alltid roligt och intressant att få se nya saker. Myset tyckte det var spännande att kolla in alla grejer som fanns på plats. Vi träffade mormors jobbakompisar och där bjöds det minsann även på en kram. Himla trevligt.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar