söndag 25 mars 2018

Dejtdags ;)

När myset vill ha glass då släpper vi allt..


Lilla fröken tog sovmorgon så jag tassade runt själv i palatset under en timme i arla morgon. Så himla mysigt. Jag älskar mitt hem, jag vet att det snart kommer bli ännu mer hemtrevligt, mysigt och vackert. Det kommer bli perfekt.
Hon vaknade och kom yrvaket ut till mej i soffan och kröp upp i min famn. Hon kramade mej och jag kände hennes små mjuka barnhänder runt min nacke. Hennes hår var yvigt och tjorvigt. Jag misstänkte ett stort arbete med kammen.

Vi gick ut och på vägen upp till undantaget hittade hon små lila krokusar, dessa skulle plockas bums. Mormor blev glad över blommorna och dom sattes i vas. Jag drog ut på ett löppass. Ett behövligt distanspass, kroppen vara fräsch och pigg. Lättlevt helt enkelt.
17 km pang, sen var jag hemma.

Mollie hoppade i badet och det blev en snabbrengörning. Och borstandet av kalufs satte fart. Hon blev så fin så efter lite tannagnissel. En väninna kom på besök och och dom hade en fantastisk dag. Jag märkte knappt av dom, inte mer än när det var matdags, jag anar en viss frihet, den kommer smygande så sakteliga och jag njuter av dom gångerna jag känner det.
Bilen tvättades på både utsida och insida, så välbehövligt.
Jag gick in och gick bananas på dammsugaren en stund, men jag blev räddad av en vän. Vi satte oss och samtalade i stället, skönt. Och så var vi bara tvungna till att skapa konto till mej på ett par dejtingsidor. Min kunskap gällande sidorna var sparsamma så det kan sluta hur som helst tror jag, men roligt hade vi.
De som slog mej när jag svipade hit och dit det var hur mycket ensamma människor det finns i vårt avlånga land. Sorgligt.
Hon körde och jag började köra ved. Tjejerna lekte fortfarande. Perfekt.

Kvällen bestod av närhet och mys. Vi har ett bra liv nu, inget snack om den saken. Vi gör lite som vi vill utan att hänsyna oss allt för mycket för andra, vi behöver helt enkelt inte det. Vi sätter våra regler själva och vi planerar vårt liv ihop. Ingen annan har en chans där, inte än.

Ja och på tal om dejtingsidor och dejter så är det åter dags att åka på dejt. Jag har sett fram emot det väldigt mycket. Denna gången ska även myset få följa med vilket ska bli lite extra roligt.
Okej jag vet att det finns vissa bloggläsare som retar sej sjukt mycket på mina dejter, men det ger jag fullkomligt fan i. Jag ska dejta spettet idag, jag ska lyssna på hjärtat och försöka bena ut vad det vill säga mej.
Fortsättning följer, men önska mej gärna lycka till ;) Tack.

Korsordslösaren....


Jockarp.

2 kommentarer:

  1. Det är alltid tråkigt när personer inte vill att andra ska få gör sitt och vara lyckliga.
    Så jag önskar dig lycka till på dina dejter och hoppas du hittar kvinnan i ditt liv.
    kram

    SvaraRadera
  2. Livet är allt för kort att inte levas. Imorgon kan det vara försent. En dag står den rätta där 👍🏻 Allt har en mening 🙏🏻 Fast det där med dating appar är inte så spännande, finns många märkliga människor där ute 😱

    SvaraRadera