lördag 3 mars 2018

Morgon radio.....

Sändning....


Hur mycket kul får inte jag vara med om då? Ja det kan jag ju fråga mej ibland.
Uppstigning innan fem på morgonen, nja det kanske inte var så kul i sej men jag brassade fart i pannan, växlade några ord med min mor som kom för att hjälpa myset med morgonbestyren, sen lämnade jag byn.
Tre mils körning till Kristianstad och in till Sveriges radio. Jag visste inte ett dugg om vad som väntade mej, jag kör mycket oförberett just nu, förvisso spännande men jag gillar att ha lite koll på vad som förväntas av mej.

Jag kramade om min kumpan för dagen när vi möttes på parkeringen, kaffe och in i studion. Det blev en chill morgon, det var mycket fokus på vädret, jag blev lite småtrött på det faktiskt. Det snöa okej. Hallo det är vinter.
Vi pratade lite om bonde söker fru, lite löpning och lite gay. Jag dryftade lite om boken jag skrivit och det väckte intresse, men där konstaterade vi att vi behöver mer tid för att diskutera den, så det får bli till nästa gång det.

Fyra timmar senare checkade jag ut från studion och mitt första kneg, under eftermiddagen väntade mitt andra kneg, åtta timmar i vedsvängen. Det skulle alltså bli en lång arbetsdag. Jag kände ett enormt sug efter min dotter som jag inte sett på över 24 timmar och jag räknade med att det skulle bli 24 till. Nä det gick bara inte. Jag satte mej i bilen och körde in till skolan för att krama om henne lite. Hon blev förvånad av att se mej. Jag tog upp henne i min famn och kramade henne och berättade att jag strax skulle köra igen men att jag saknade henne.
Jag har saknat dej med mamma men vi ses i morgon och då ska vi ha mellomys heeeela kvällen. Ja det ska vi lilla hjärtat sa jag.
Sen gick jag fylld av kärlek.

En kul morgon....

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Ja jag hörde dig på radion, har alltid på den i bakgrunden när jag jobbar och efter ett tag tänkte jag att fasiken den rösten känner jag igen :) Dock tror jag du får revidera dina uppgifter om att det är bögarna som är Mellofreaks! Lika många flator skulle jag säga, vi hade stora mello partyn tidigare med vadslagning och hela konkarongen, men nu för tiden sköts allt via FB och det är (nästan) på blodigt allvar :). Just nu i denna stund har jag kammat hem 4 vinster av 4 möjliga så flatan är Melloproffs ! Ha en bra helg i snön

    SvaraRadera