tisdag 6 mars 2018

Sprängfylld....

Ooooh hopp.


Måndag och enligt mitt schema så visade det på nio lediga dagar i följd, jo tjena. Livet fungerar inte riktigt så. Men tanke var så.
I stället spatserade jag upp, myste lite med min dotter innan jag vinkade iväg henne till skolan.
Första löppasset för veckan levererades, det var ett måste för att få allt att gå i lås. En mil i 5:30 tempo. Det kändes fint och jag var väldigt pigg när jag kom hem, det behövde jag.

En snabb frukost sen bar det av. Jag ska hålla ett föredrag gällande skydd, säkerhet och arbetsmiljö. Om hur man arbetar i ett projekt med dessa frågor. Presentationen ska vara klar till på tisdag och helst sitta som en smäck i mitt huvud, det är oklart just i detta nu om fallet kommer att vara så.
Jag känner mej lite stressade över det, men jag tror att jag har fria tygla i ärendet, jag hoppas att det är så. Att berätta om min upplevelse, då kan ingen säga att det är rätt eller fel. Så tänker jag lite kring det just nu ;)

Resten av veckan ser också ut att bli sprängfylld, den enda dagen som var oplanerad var torsdag men nu ser bannemej den med ut att vara inbokad. Hua.

Det viktiga i livet ska hinnas med, (Mollie) det finns inget annat alternativ. Jag var bara hemma och vände och hämtade upp myset och badkläderna sen for vi iväg. Mot badhuset. Jag frös väldigt så jag parkerade mej i bubbelbadet en stund, jag behövde det. Mollie ville trampolina sej så där stod jag insvept i ett badlakan och hejade på min dotter när hon vågligt hoppade i.
Vi hade en fin stund där i badet som avslutades med en het dusch och ännu hetare bastu. Gosse så skönt.
Myset ville till gula M:et så vi tog ett snabbt varv i Driven sen vände vi hemåt.

Jag var så hungrig när jag kom hem så jag höll på att våldta kylskåpet. Jag mumsade i mej av allt som fanns där. Sjön suger ju uppenbarligen ;)

Mollie fixades inför natten och under täcket kröp vi med en ny bok om Viktor och Hanna.
Vi drog till med två kapitel innan vi släckte och la oss väldigt nära varandra.
När myset somnat fixade jag själv till mej inför natten och sen väntade lopplådan även för mej. Vila är viktigt.

Attack äta....


Jockarp.

1 kommentar: