söndag 18 mars 2018

Förverkligade förväntningar?

Glädje....


Ännu en tidig morgon, uppstigning innan fem och iväg. 12 timmar i vedsvängen skulle avverkas, jag såg fram emot det sociala väldigt. Människor jag tycker om och hänga med.
Över 6 minus bjöds det på och det dröjde inte länge förrän snön vräkte ner. Jag kände ändå en tacksamhet över att befinna mej i södern. Jag fick till mej att det var 26 grader kallt i Rättvik, den platsen ville jag inte befinna mej på det kände jag tydligt ;)

Mollie var med mormor hela dagen och dom hade hunnit med en hel del. Först kalas och sen hade dom dragit till skidbacken. Myset hade dragit upp i ankarliften bums, hon åkte ner för hela backen, inga bekymmer. Det bordar gott för framtiden det.

Jag fixade mycket under min arbetsdag. Jag gjorde ett prov till en utbildning jag går och det kändes fint, jag tror jag drog in full pott på testet. Jag skulle faktiskt bli väldigt förvånad om jag skulle kugga, det finns liksom inte riktigt på min karta det :)

Mina närmaste veckor gällande jobb diskuterades, jag fick byta nattjänst mot dag. Ett nytt projekt står framför mej och det ska bli väldigt spännande om än lite jobbigt.
Jag konstaterade även att jag under sommarmånaderna kommer vara ledig i nio veckor. Just nu är alla dom veckorna oplanerade men känner jag mej och Mollie rätt kommer vi vara fullbokade när dagen för ledighet kommer. Det känns ändå fint att kunna ge henne en nästa helt ledig sommar. Hon är bortskämd och det ska hon vara.

Att umgås med män i 12 timmar kan ibland balla ut fullständigt och tja jag bjuder gärna själv upp till dans. Där bottnar vår vänskap, öppenhet och glädje att vara tillsammans.
När grabbarna pratade om vilka förväntningar dom hade inför lördagskvällen gällande sina fruar och flickvänner så log jag bara och önskade dom lycka till.
Jag berättade för dom att min tanke var att jag skulle hem, duscha, ta på mej något hett, ta lite parfym på mej, tända lite ljus och sen ha egensex.
Jag såg deras reaktioner och skratten väntade inte på sej. Jag skrattade så jag kiknade. Dom skakade på huvudet och la till orden om att jag inte var riktigt klok ;)
Jag fortsatte och flina och tillade att vi får väl se vilkens förväntningar som kommer att förverkligas.
En latjolördag med mycket tagande och givande...och självklart massor av skratt.

Heteroböna?


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar