fredag 16 mars 2018

Magknip.....

Terro i bilen.....


Jag planerar ofta mina lediga dagar en aning och torsdagen var inget undantag. Mollie skulle lämnas vid taxin och jag skulle ut och springa, efter det skulle jag få besök av en vän.
Schemat var uträknat väl. Men så ibland händer det att saker och ting förändras.
Jag gick ut med Mollie till taxin och hon verkade lite låg, hon hoppade in i bilen och jag sa att jag älskade henne. Hon började gråta. Men vad nu då? vad hände? Jag var frågande.
Hon berättade att hon fått ont i magen. Jag bältade av henne och hon fick hoppa ur taxin igen. Vi gick in i källaren och satte oss ner på trappan och pratade en lite stund. Magknipet gick över och jag tog henne i bilen och körde henne till skolan. Hon kvittrade som en lycklig lärka. Snacka om att känslan och humöret kan skifta fort.
I bilen sa jag till henne att det var bra att hon berättade för mej vad det var som tyngde henne och att det viktigaste var att vi pratade med varandra, om allt.

När hon hoppat ur bilen sa jag åter igen till henne att jag älskade henne och att hon var det bästa som hänt mej och jag önskade henne en fin dag. Innan hon slog igen dörren sa hon:
- Jag älskar dej mamma och du får också ha en fin dag.
Ja, hon kunde med dom orden smälta all världens glaciärer i det ögonblicket. Hon är så vacker min lilla dotter..

Jag vände hemåt leende. Ur bilen och löpturen drog igång. 8-10 km stod det på schemat och det i lugnt tempo. Det blev en behaglig tur och jag njöt av väder, vind, musik och min starka kropp. Lättlevt helt enkelt.

En vän kom över med frallebullar. En gemensam frukost, blurrande om allt som hänt den senaste veckan. Det var minsann inte lite det. Vi drog kort och analyserade och blurrade lite om det. Det var en skön avslappnad förmiddag. Det behövdes efter en lite ansträngande vecka.

När myset kom hem brydde hon inte sej om att ta av sej kläderna, nepp vi skulle köpa nya kläder. Jaha jo men då var det bara att ge sej iväg. Vi hade kul ihop i provhytten och hon blev överlycklig över sina inköp. Hon är så tacksam.

Hem en sväng sen laddade vi om, pang. Badhuset och som vi skrattade, vi sköt en badboll emellan oss och den övningen vara nästan en hel timme, till skratt och skvätt.
En helt underljuvlig eftermiddag alltså.

Hem och chill i soffan innan saga i säng väntade.

Supernöjd....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar