torsdag 2 augusti 2018

Happy pride....En sväng på Liljevalchs och Lars Lerin utställningen. Jag blev förvånad över att verken spretade. Att han målade så mycket olikheter. Intressant. Mollie såg utställningen spännande men jag tror aldrig att hon hade bett mej om att få gå och se den ;)
Rakt över gatan låg ett akvarium vi tog en vända in där också medans vi ändå var in da hood. Det var en galet varm dag så vi gick en sväng till Gamla stan och åt en varsin glass. Myset välte ner två till under dagen, hon ligger i minsann.

Kvällsaktiviteten blev en runda bangolf, nu är Mollie inne på spåret att testa långgolf. Vi får se hur det blir med det, jag ska kolla upp möjligheterna i alla fall.
Kaffe och chill på balkongen är annars en lagom aktivitet på kvällarna.En dag vid vattnet har vi tryckt in i vårt program och det var behövligt, termometern visade upp på 33 grader. Det är en galen sommar vi har. Galen men skön. Det blev hopp från bryggan från oss alla men framförallt från mysets sida. Hon hoppade i cirka fyra timmar. Jag fick trycka i henne några bullar och lite vatten mellan hoppen ;)

Och så har priden dragit igång, en vända in i parken. Supermysigt att strosa runt med kidsen. Det fanns så mycket för dom att göra. Det pärlades armband, det spelades spel, målades och fotograferades. Ballonger hör till så givetvis hade vi två ballonger i med oss i bilen på vägen hem. Humf.

Ja vår resa fortsätter alltså. Resan, livet.

;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar