onsdag 29 augusti 2018

Golfaren....



Dagarna fortsätter med träning, jag har varit inne i ett enormt bra stim, jag har lyckats lösa logistiken för Mollie vilket gett mej tid till att träna så mycket jag vill och ska.
Jag har tuggat mil efter mil och jag känner att jag stärks. När andningen inte är kraftigare än när man hänger i soffan en kväll, då när jag känner att jag inte vill sluta springa, då när jag känner kärleken till rörelsen. Ja kroppen börja kännas redo för ett långt pass. Marathon hej ;)
Att jag är stark och pigg gör att allt blir så enkelt. Jag springer lätt, jag har ett bra klipp i steget och jag ler, jag leker och njuter.
Jag är pigg och kraftfull under dagarna, det gynnar hela mitt och min familjs liv. Mm rörelse är viktigt inget snack om den saken. Löpningen räddar liv, den har räddat mitt liv.

Efter avslutad morgonträning blev det en snabb dusch och vidare in till barnmorskan. Det var dags för cellprov. Makalöst trevlig måsta jag säga. Jag hade hoppats att få träffa och krama om min gamla barnmorska men jag nåddes av informationen om att hon gått i pension. Istället var det en annan böna som tog hand om mej. Hon var nog 75 år gammal och helt fenomenal på sitt yrke. Hon jobbade en dag i veckan för att hon ville. Vi tjittjattade och skojade om det mesta.
Jag tackade för besöket och drog vidare i livet, hon knegade nog vidare ett tag till ;)

Jag skulle knega jag med, en eftermiddag i vedsvängen, det gick bra och vi hade roligt. Mollie ringde mej och berättade om sin första golfträning. Både mormor och morfar hade varit med och det hade gått super bra. Hon hade tyckt att det var så himla roligt. Där och då i det ögonblicket när jag hörde min dotters glädje så blev jag med ens lite sorgsen, jag missar vissa delar i hennes liv.
Det slog mej nog extra hårt eftersom vi haft hela sommaren ihop, jag har knappt missat en sekund i hennes liv. Jag fick verkligen bita ihop när jag lyssnade och tog del av hennes glädje.

Som väl är så är det snart tisdag igen och då kommer jag inte missa hennes träning för allt smör i Småland ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar