fredag 17 augusti 2018

Första skoldagen...

Det där med ström....


När man ligger vaken och pratar i telefon halva natten, förvisso fantastiskt trevligt och givande men ja, det blir segt på morgonen när klockan ringer. Jag fattade inte vad som hände. Vi hade en tid att passa. Den första skoldagen var ett faktum. Jag började kocka till lilla fröken sen gick jag in i hennes rum. Upp och hoppa sa jag med glad röst. Jag såg på henne när hon vaknade och jag anade ett leende. Hon har längtat efter skolan och glad för det är jag.

Hon var förväntansfull när hon lämnade mej vid taxin och åkte mot skolan.
Jag lämnade hemmet jag också och tog en löptur. Jag har befunnit mej bland korta barrträd några dagar och att få komma hem och springa i den gigantiska bokskogen som det bjuds på bakom palatset är magiskt. Jag älskar verkligen att ha möjligheten att få uppleva dessa kontraster. 15 km njutning sen var det bara till att ta tag i måstena. Bilen behövde saneras efter dom 200 mil vi kört och tvätten skulle hängas. Hej vardag ;)

Mollie kom hem med taxin och hon var inte så talförd som jag förvänta mej. Men hon hade papper
med sej hem som skulle fyllas i. Vi pratade lite om det sen körde vi till affären. Vi köpte lite uteblommor, och lite smått till att inta.
Middagen skulle lagas men tydligen hade en el-leding dimpt i backen så vi var utan ström. Steken fick vänta.

Blommorna planterades och självklart skulle lilla fröken fixa med det själv. Ja det är väl så att snart vara åtta år.

Jag fick ett tips om en ost. En ost jag självklart måste smaka, det måste vara en fantastisk smakupplevelse med tanke på namnet ;)

Nu ska jag packa lite, ännu en tripp vänta. I eftermiddag drar vi nämligen vidare i livet, mot västkusten.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar