söndag 19 augusti 2018

Tv inspelning?



Att vara i rörelse är viktigt och denna sommar har vi verkligen sugit i oss av livet. Vi har rört på oss, vi har sett nya platser, vi har träffat nya människor. Och vi fortsätter i samma anda. Jag älskar mitt hem men just nu har jag ett enormt sug efter att inte stanna upp. Jag vet att jag kommer dit och att jag vill komma dit, kanske snart. Då när jag vill befinna mej på hemmaplan och bara går runt i den Jockarpska myllan och suga in allt vackert. Det ihop med en kvinna som vill detsamma.
Jag är fortfarande sommarledig och det ska jag vara en vecka till. Hur lyxigt är inte det då? Jo superlyxigt och jag är tacksam. Sommaren 2018 har varit magisk och jag är redo för höstlöven. Jag är redo för vintern och jag är redo för den kommande våren. Jag kommer möta dessa skiftningar i årstiderna med Mollie, vi kommer att utvecklas och vi båda kommer växa som människor. Formas och låta oss formas. Vi kommer bryta ny mark, vi kommer våga och vi kommer att vinna. Känslan är stark att dessa skiftningar kommer stärka oss som familj. Just nu är vi precis där vi ska vara och vi bara väntar på allt gott som kommer komma i vår väg.
Det som sker det sker och tryggheten i det har gjort mej lugnare.

Det är snart dags att spela in lite till ett TV-program jag ska medverka i. Jag ser framemot det. Anledningen, ja, utveckling.
Visst att jag varit med innan och spelat in och jag gillar det, det är en annan del av livet. Jag får träffa människor som kan få mej att växa för att jag få ta del av annat, sånt som inte finns inom mina vanliga och rätta element. Jag har fått världens chans i livet. Anledningen till det är oklart men det måste handla om vem jag är. Alla människor kommer ju inte i de situationer som jag hamnat i. Jag tror att det handlar om rörelse, utmaning och mod. Eller är det helt enkelt en släng av hyperaktivitet.
Hur som helst så kommer det bli skoj och utvecklande. Fortsättning följer alltså :)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar