onsdag 22 augusti 2018

Det rena, det fria......



Förväntningar, upplevelse och känslan.
Dagar fyllda av förväntan, förväntningar som blir till upplevelser. Upplevelserna kickar igång en uppsjö av känslor. Känslor som ska kännas av, kännas rätt, på alla plan. Lyssna inåt.

Nätter fyllda med hetta, glöd och passion. Trygghet, närhet och mjuka kroppar. Lilla sked mot stora sked, så nära, så sammansvetsat perfekt. 
Ett vaknande, närheten tände åter elden. Blixtrande känslan, fingertoppar möter naken hud. Ögon vakna, pigga och nyfikna. Mötet av ett leende som visar - jag vill vara här, just här, just nu- Inga tvivel.

När det mesta är bra och inget är dåligt, men ändå är det inte totalt. Vad saknas och vad krävs för det totala?
Stängda dörrar har öppnats på glänt. Att åter känna. Att åter bli brännhet av en hand på ett bröst. Så vackert, så viktigt.

Löfte om att vara sann, till livet, det enda livet. Att lyssna på hjärtat. Känna av magkänslan men lyssna på hjärtat och låt det förbli rent, låt det förbli sant. Alltid.

För att hållas rent och fritt så krävs ibland farväl. Ibland smärtar det enormt. Vackert, starkt och fruktansvärt jobbigt. 
Ingen skuld, inget sårande bara ärligt, rent och otroligt vackert. En förståelse.
En tår mot en kind, så naket, så skört och så otroligt rent.
En kram, puss på mun och öppna hjärtan. Ett vackert farväl, ett smärtsamt farväl.

Så vill jag leva så vill jag dö.
En fjäril följde min väg på en löptur, den var fri och den flög dit den ville, i det ögonblicket kände jag mej också enormt fri.
Mitt hjärta var rent och det är min frihet.
Jag log mot fjärilen och sa. Vi fortsätter så va?



Jockarp.

1 kommentar: