fredag 31 augusti 2018

Grädda moset.....

Soffliggare.....


Löpning, möten och jobb, ja det är så mina senaste dagar sett ut. Bra dagar. Men när jag fick en dag ledigt så skulle den användas till mej efter att jag vinkat av myset till skolan. Jag roade mej med det jag ville och det började med ett rejält långpass i löparskorna. Sista riktiga långpasset innan jag står på startlinjen för mitt 13:e Marathon. Tre timmars skogslöpning och för dagen tog jag på min camelbak på ryggen med 1,5 liter vatten, nja något mindre blev det nog efter att Mollie testdruckit ur den.
Jag tuffade uppför på berget, lagom varmt och jag tog det lugnt och kände mej pigg hela rundan och den varade i tre timmar. Jag träffade lite kändisar vilka jag stannade till och samtalade med. Viktigt och väldigt trevligt.
När jag kom hem var jag galet hungrig, löptur på en fastande magen gjorde sej minsann påmind. En stor bit fläskpannkaka vältes ner bums.

Jag tog en tur till stan, jag var tvungen att hämta ut vaccinen till sprutan vi ska ta. En lusentapp fattigare lufsade jag ut från apoteket. Humf kostar på att hålla sej på benen.

Mollie kom hem och vi satte igång med ett rejält bus i köket. Alla plattorna på Royce rolls spisen användes. Det stektes fläsk, kotletter och lax. Potatis koktes och sås gjordes. Det väntar långa dagar för mej i vedsvängen till helgen och då är matförberedelserna en dygd.

Vi körde tomt på potatisen så vi fick ta oss ner på Vesan och plocka upp ett par nya spannar, Det under värsta regnskuren. Bara att bita ihop ;)

Kvällen fortsatte med regn och vi passade på att bada, tvätta och kamma hår. Gahh jag är i ett superbehov av en klippning just nu, Håret satt som en handboll i nacken. Tjorvigt värre. Hua.
Vi behövde grädda moset lite så vi tog och poppade lite pop corn sen satt vi tätt ihop, åt och njöt. Det var en sån där stund, en sån där stund som ger så mycket utan att man tänkt eller gjort något aktivt för det.. Magiskt.

Mat till bordet.....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar