lördag 1 september 2018

Lurad....

Ibland plåtas jag av proffs ;)


Att kliva upp klockan fem känns ofta onödigt tidigt. Men fredagsmorgonen gick fint. Jag vaknade innan klockan ringde och fem minuter senare satt jag i bilen. Att se dagen gry är något jag alltid älskat, att allt börjar om, en ny dag, även om jag gör samma sak så är det något nytt.

Morfar hjälpte Mollie med morgonbestyren. Jag pratade med honom efter han lämnat av henne vid taxin och han berättar då att hon hade på sej sin nya vinterjacka. Jaha du blev mitt svar. Hon lyckades alltså lura dej. Min order löd att hon inte skulle börja använda jackan än, även om jag sett att hon varit sugen på det.
Kan bara föreställa mej hur lycklig och stolt min dotter var när hon gick till skolan med sina nya jacka, sin vinterjacka.

En extrem hunger, jag åt groteska mängde mat under dygnet. Jag förstår att förbränningen just nu är hög. Rörelse varje dag och långpassen kräver påfyllning.
Gällande rörelse så blev jag lite fundersam, jag blev stel i kroppen under eftermiddagen. Antingen börjar jag bli gammal eller är jag helt enkelt otränad. Men det verkar som att mina tre timmar på berget stramade till kroppen lite.
För att få bukt på det så tog jag ett väldigt lugnt pass på 6 km. Under löpturen hade jag sällskap i telefonen. Det var en ny erfarenhet men det funkade verkligen superfint.
Löpturen fyllde sin funktion, jag mjuknade i kroppen och även om jag kände mej seg så var jag stark. Skön känsla.

Kvällen bestod av mat och en massa mys med min lilla dotter. Hon berättade om sin dag och vi pratade politik. Just nu gillar hon inte folkpartiet för att dom vill att barn ska få betyg redan i tredje klass. Jag gillar skarpt att lyssna på henne när hon berättar, filosoferar och analysera.

Mycket folk behövs tydligen ;)


Jocakrp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar