onsdag 26 september 2018

Höst med kärlek....Lite sömn genererar en mossig hjärna, inget snack om den saken. Jag var slow under tisdagen.
En kopp kaffe fick fart på mej lite och jag tog tag i bilsanering. Utsidan så som insidan är nu skinande ren. Det tog ett tag och det gick sakta. Men det gick.

En fotograf kom inom en snabbis och tog lite bilder, hon och Mollie pratade om bilder, vinklar och ljus. Jag bara log åt lilla fotografen Vilhelmsson. Jag gillar hennes intressen, att hon intresserar sej för så skilda saker, nu ska jag se om jag kan få med henne på en dreja kurs med ;)

Vi tog en tur på berget med apostlahästarna, det var ett magiskt höstväder, vi stannade till i en glänta och la oss ner och filosoferade en stund. Himlen var extremblå, löven hade extremt starka färger och jag såg det, och jag njöt av det jag såg.
Mollie låg inte still så länge hon skulle fotografera så hon slirade runt både här och där. Slut med lugnet med andra ord.


Spexaren <3

Hem till palatset och middagen lagades och åts. Galet hungriga var vi båda två. Vi välte ner en hel kyckling och ett tjog potatis.

Kvällsunderhållningen var golfträning. Sista träningen och det var lite småkyligt om fingrarna. Mollie har lärt sej väldigt mycket på dom få gångerna hon spelat och framförallt, hon gillar det och blir glad av det. Så lite vemodigt var det minsann att det var sista träningen för säsongen. Avslutningsvis efter träningen bjöds det på glass i klubbstugan. Och innan vi körde hem hade vi lånat med oss två klubbor så att vi kan fortsätta med vår träning när vi känner oss manade till det.

Tidig sänggång för oss båda. Jag slog ihop runt niosnåret vilket inte sågs som märkligt, det har varit intensiva dagar och lite sömn. Men jag somnade leende och i känslan av att vara älskad.

Ja just det, i kväll är det säsongspremiär för Bonde söker fru. Jag ska inte se det, (jag har redan sett det) jag prioritera annat i kväll, men för er som inte sett det kan jag varmt rekommendera att bänka er framför TV klockan 20:00. Det kommer bli roligt, det kommer bli vackert. Kärlek är vackert.Jockarp.

1 kommentar:

  1. Nä nu tar du väl i så byxorna spricker...För inte kan väl 2 personer äta en kyckling och 20 potatisar?🤣🤣🤣 Kram från en hemlig beundrare 😘

    SvaraRadera