torsdag 13 september 2018

Triss i damer....

Damhäng ;)


En vanlig morgon, den startade dock något tidigare än vanligt, jag vaknade på tok för tidigt. Jag vet inte vad det beror på men när jag väl vaknat är det omöjligt att somna om. Kan det kanske hänga ihop med åldern tro?
Jag låg kavar nån timme men halv sex gick jag upp, kokte kaffe och tog en dusch. Jag kände mej våldsamt sliten trots både kaffet och duschen. Men dagen hade startat och jag hade ett liv som skulle levas.

Mollie lämnades av vid taxin som vanligt och jag studsade in i bilen. Jag körde en stund till ett hus, till en dam. Kramandet sattes igång och det blev många leenden och skratt.
Den kära programlederska för bondeprogrammet kom och chillade med oss en stund, det var ett kärt återseende.

Min dag fortaste dock, jag hade inte tid att hänga så länge med damerna för min utbildning är i full gång så vidare i livet. Ännu mer skratt och samtal om känslor och om frustrationen på grund av känslor. Jag vi snurrade på i en icke sinande snurr :) Älskar dessa samtal.
Vi var på ett studiebesök vilket var lagom givande. Man blir liksom inte profet i sin egen hemstad. Vi hade liksom koll på det mesta redan innan.

Hem igen och mitt mys hade blivit upphämtad av mormor, hon åt och sen väntade en cykeltur, det gäller minsann att passa på och cykla när andan faller på.
Vi körde till lekplatsen och hängde där en stund, jag frös som en gris innan jag äntligen lyckades få min dotter på samma spår som jag, "cyklahemspåret" hon hade superroligt och jag har full förståelse för att hon ville leka mer, men livet är inte enbart lek.

Hem kom vi och Mollie hängde lite i soffan en stund medans jag samtalade med ett par väldans trevliga damer i luren. Nattningen blev en kort historia. pang bom så sov hon.
Jag avslutade kvällen med en tallrik riskgrynsgröt och funderade på julen.

Kamerateamet- De finns dom jag skojar lite extra med ;)



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar