lördag 25 augusti 2018

Ordföråd.....



Jag har ett bra ordförord, hittar jag inga passande ord så hittar jag på nåt eget som passar bättre. Jag har också ett väl utarbetat ordförord när det gäller fula ord. Under fredagsmorgonen tror jag att jag använde hela det ordförrådet och kanske lite till. Ja jag var något ilsk. Anledningen? jo, Mollies taxi ska avgå 07:32 från palatset. Jag tittar ut, ser taxin, tittar på klockan hon är 07:23. Jag säger till Mollie att göra sej klar för taxin var tidig.
Vi öppnar dörren och taxihelvetet är borta.
Oxtokig ringer jag taxichefen, en snubbe som både jag och Mollie gillar skarp. Jag berättat vad som hänt och han lovade att styra upp problemet. Chaffisen skulle elimineras ;)
Med det fick jag lasta myset i bilen och ta henne själv till skolan. Det gick bra det med men det var ändå fel. Morr.

Hundpromenad på det, bra, jag behövde rörelse. Jag matade hästarna. Sen äntligen drog jag på mej mina löparskor, dom som var tänkta att användas redan två timmar innan.
Två timmars löpning på grusade vägar gjorde att min något småtjuriga morgon växlade från moll till dur. Bra där, det var ju trots allt fredag.

Jag lagade en himmelsk god soppa av rester från kylen. Magiskt vad en blandning av typ allt kan smaka gott.
Mollie kom hem från skolan och hade nåt nytt utbildningsprogram som hon bums skulle logga in sej på. Vi kollade lite på det, den var nån form av Avatar man skulle klä på. Mollie köpte en magtröja till sin ;)

Jag blev trött på de där och gick ut och körde ved, det var en bättre sysselsättning. Mollie målade lite sen kom hon ut med frågan om vi kunde köra motorcykel, jag är inte svårövertalad till de så ner till Vesan och stubbåkrarna. Vi buskörde väldigt.
Vass intill åkerkanten plockades med hem och sattes i vas. Så otroligt enkelt och så otroligt vackert.

Min kväll fortsatte sen med ett bad, ovanligt men ack så skönt.

Så enkelt så fint....

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar