måndag 24 juni 2019

Sjusovarna....

Där satt jag ;)


Vi vaknade halv åtta men jag var inte redo att möta dagen. Mollie fick ta sin platta och ligga bredvid mej i sängen och titta på sommarlovsmorgon. Hon tittade nog på något mer för halv tio sa hon till mej att hon ville gå upp, jag flinade lite och njöt av att jag klarat ligga kvar i sängen så länge. Risk för liggsår minsann.

Frukost eller middag jag vet inte viket, hur som så åt vi. Vid elva lämnade vi palatset och körde och hämtade upp en kompis till myset och sen vidare till poolområdet. Kidsen låg i mestadels av tiden, dom var uppe på matrast, glassrast och hopprast på den stora ballongen.
Jag parkerade mej som jag brukar i en brassestol och jag rörde mej väldigt långsamt hela dagen. Jag roade mej med att läsa och glo på folk. Trevliga nöjen ;)
Halv fem fick jag upp ungarna ur badet och vi började färden hem mot byn.

Mollie skulle till mormor för ett par matcher i Skip-bo. Jag tog en löptur jag. För dagen höll jag mej på asfalten och turen runt den fina bron vi har i stan. När jag kom där såg jag en simmare i vattnet. Swimrun träning pågick och det av en vän till mej. Jag stannade till och vi växlade några ord sen fortsatte vi träningen var för sej.
Sista biten hem blev het. Skinnet var ansträngt sen timmarna vid poolen och löpning i solgasset gjorde det inte mindre ansträngt. Svetten öste av mej när jag nådde byn efter 13 kilometer. Ett bra pass.

Middag serverades, bilen tankades och vi duschade. Humf, bara packningen kvar. Det väntar nämligen utfärd några dagar och lite bra att ha grejer behöver vi allt ta med oss ;)
På återhörande.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar