lördag 22 juni 2019

Ledig då va....



Midsommarafton blev inte speciell men det blev som vi ville, eller som Mollie ville.
Jag klev upp och gick upp till undantaget för intag av sill. Mollie hade dukat och fixat med maten ihop med mormor. Det var alltså bara för mej att parkera ändan på en stol och börja äta. Vilket lyx.

Efter mat, jordgubbar och kaffet  luffsade vi hem till palatset. Studsmattan fick sen en rejäl omgång av lilla fröken och själv satte jag mej med en bok om Dalarna under näsa. Det slog mej att jag läser väldigt mycket just nu och jag jag fattar att det handlar om friheten som jag inte haft på ganska många år.
Mollie pillar med sitt och klarar sej väldigt bra på egen hand, detta ger mej ett utrymme till att tillexempel läsa.

Jag frågade min dotter om hon ville åka iväg på något midsommarfirande, svaret blev nej jag känner inte för det.
Okej sa jag. Det bästa med vår familj just nu det är att vi gör precis vad vi vill, när vi vill och vill vi inte så låter vi helt enkelt bli. Jag kan varmt rekommendera det. Det kallas frihet.

Det kan tyckas knäppt att jag gav mej ut på en löptur under midsommaraftonens kväll. Men jag förankrade det i en vän, hon sa att det var helt okej att ta ett pass. Att även hon är löpare var inget jag precis funderade över ;)

Och så är sista natten avklarad. Nu väntar det ledighet en bit framåt. Och eftersom jag jobbat betydligt mycket mer än vad jag egentligen behöver så ser jag extremt positivt på ledigheten. Jag är faktiskt lite trött på att jobba.


Välkommen...

Jockarp.

1 kommentar:

  1. Din utsikt på löprundan (instastories) såg helt magisk ut. Njut av semestern och ledigheten med Mollie.

    "Om man lyfter blicken så ser man inga gränser"...

    SvaraRadera