tisdag 11 juni 2019

Mom of the Year....

Ibland känns det så......


Sista måndagsmorgonen på detta läsåret, vi vaknade upp mjukt och Mollie ville ha nudlar till frulle så nudlar blev det.
Hon var förväntansfull på dagen, den såg inte ut som andra måndagar, nä denna måndag skulle hela klassen gå hem till en av sina fröknar. Mollie minns med glädje hur det var förra året då dom gjorde samma utflykt. Jag var glad över att se henne så glad.

Jag vinkade av henne vid taxin och sen drog jag iväg på ett löppass. Jag ska jobba hela helgen och kände att här gäller det att passa på medans tid ges. Vädret var perfekt för min kropp. Lite småkyligt och himlen täcktes av moln. Jag älskar sol och heta dagar men då ska jag sitta i en brassestol med tårna i havet, när jag har löparskor på fötterna så är moln och kyla mer än välkommet.
En mil rasslade jag in och jag dundrade upp för mördabacken, jag hade saknat henne, det var ett tag sen jag mötte hennes brant.

The mom of the year i vissa människors ögon är jag det och jag blir faktiskt väldigt rörd av orden.
De som hände var att jag var i en klädbutik för att köpa något till Mollies skolavslutning, något litet som hon skulle få som avslutningspresent efter det andra skolåret.
Jag pratade med kassörskan och frågade om hon kunde slå in plagget jag köpt för att det var ämnat till en gåva till min dotter till avslutning.
- Men åh säger hon, så fint, du är helt klart The Mom of the Year.
Jag flinade och tackade för komplimangen och kvittrade lycklig ut ur butiken, men ju längre dagen gick ju mer tänkte jag på det. Både att det var vackert sagt av kassörskan men också att jag minsann är det. Jag är den bästa morsa och det är jag varje år för Mollie ;)

Eftermiddagspass i vedsvängen som började med ett informationsmöte. Det är mycket jobb ett par veckor men sen väntar en behövlig vila.

Jag gillar mitt jobb men älskar ledig tid ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar