onsdag 5 juni 2019

Ishotellet...



Termometern visade 25 grader. Att vi då stövlade in till resebyrån och beställde en resa till sportlovet år 2020 gjorde att jag kände en viss kontrast. Att stället vi ämna åka till förmodligen bjuder på samma gradantal men med ett minus framför gjorde att jag småflinade lite.
Men bokat blev det. Sportlovet kommer bestå av is, snö, hundspann, skoterturer och skidåkning. Resan kommer gå till Kiruna och dess ishotell.
Jag har varit där innan men myset har inte varit där och jag ser det som spännande att få se och höra om hennes upplevelse.

Vi var inbjudna till Mollies skola för att få ta del av deras tema om världsdelarna och även temat om rymden. Mollie gick stolt runt och visade mej och mormor vad dom åstadkommit och lärt sej om de olika sakerna. Imponerad? Japp.

Vi drog hem och lirade lite badminton, dundervarma av spelet kom vi på idéen att den lilla hundpoolen skulle fram och fyllas med vatten. Mollie och kamphundarna hade en härlig stund med vattnet. Jag log och funderade över varför eld och vatten fortfarande fascinerar människor precis som det gjort i urminnestider.

In till stan för att veckohandla. Hela stan fylls av liv och människor under denna veckan varje år. Sweden rock lockar 50 000 musikälskare till stan. Jag gillar det för att det är så många olika människor och mångfald berikar (iaf mitt liv)

Hem och middagen lagades, en mycket delikat kyckling currygryta. Efterrätten stod Mollie för och jag fick absolut inte befinna mej på samma breddgrader som hon, jag bannlystes ur köket.
Hon levererade en egengjord glasstårta med hallon och nötter. Vansinnigt god.

Jag hann dammsuga och torka golven innan jag fullständigt brakade ihop av trötthet.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar