torsdag 6 juni 2019

Tanken var Ultra....




Mollie lämnades vid taxin och for till skolan.
Själv klädde jag mej och förberedde mej för ett långpass på berget. Tanken var Ultradistans.
Min partner kom vid utsatt tid och vi lämnade byn. Vi tog det lugnt och började på stigarna in mot stan. Vidare blev det löpning på skogsvägarna. Vi hade fina samtal och ingen av oss startade musiken. Det gick brutalt uppför och trippen slutade på 800 tuffa höjdmeter. Vi snuvades på ultradistansen för dagen, min mage kollapsade totalt. Två vänder ut bakom ett träd med brallorna nere. Även kräkreflexen förlorade jag kampen mot.
Vi var ute i närmare fyra timma vilket var väldigt bra ändå. Vi var helt klart nöjda båda två.

Mollie kom hem från skolan och hon ville till stranden. Jag älskar vår kommun, vi har väldigt många stränder och för dagen valde vi Sillnäs, vi hade nästan hela stranden för oss själva. Vi spelade tennis i vattnet, vi grävde i sanden och vi fikade vid strandkanten. En helt fantastiskt fin eftermiddag. Varmt i luften men blygsammare i vattnet.

När vi kom hem tog vi en vända i brevlådan, där låg Mollies blåa skolmapp. Jag flinade och frågade min dotter varför mappen låg i brevlådan. Hon såg förvånat på mej och på mappen och svaret var att hon glömt den i taxin. Världens bästa taxichaffis hade alltså kört tillbaka och lagt mappen i lådan.

Väl hemma med mappen så behövdes det mat i magarna. Efter det en välbehövlig skön dusch sen blev det chill i soffan. Trötta och nöjda över dagen kollade vi på lilla aktuellt skola. Ett bra och lärorikt program både för myset och mej.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar