fredag 14 juni 2019

Sött och salt....



Vi lyckades fylla min enda lediga dag denna vecka. Det gjordes med trevligheter.
Uppstigning och en morgonmil i benen. Go känsla när man sammanställer en veckas löpning och ser att man kommit över 10 mil strecket. Mindre go känsla är det när man tänker på nästa lopp som betyder att det ska betas av en veckas distans på en dag ;) Men visst det är frivilligt och det kommer bli kul.

Vi var bjuda på café av en vän till familjen, vi var hundvakt till hennes hundar och som tack skulle vi på café. Väldigt trevligt. Vi satt och småpratade över godsakerna och såg folk komma och gå. Lite semesterfeeling där minsann.

Innan vi lämnade stan hämtade vi upp en kompis till Mollie som vi tog med oss hem. Tjejerna fick klara sej själva en stund medan jag var i stallet och höll hästarna till hovslagaren som skulle piffa till deras hovar.
Både kidsen och hästarna skötte sej.
Lunch lagades och vi åt gemensamt till samtal om skola och sommarlov. Det finns många drömmar och önskningar i dom små. Jag älskar att lyssna på deras tankar och funderingar.

Vi höll oss utomhus i den fina vädret, kidsen lirade boll och jag låg på studsmattan och tittade på molnen som passerade långsamt över mitt huvud. Vi åt glass på pinne innan vi hoppade in i bilen och körde till stranden. Jag blev förvånad över den höga temperaturen i vattnet. Jag tror barnen också förväntat sej något blygsammare grader. Vi busade både på stranden och det hoppades från bryggan.
Vi drog även till med en stund på lekplatsen.
Klockan åtta var vi åter hemma i Jockarp och då hade vi varit och lämnat av Mollies kompis i sitt hem.

En snabb dusch och lite nudlar i lilla frökens mage sen var det minsann kväll.
Den första dagen på sommarlovet levererade ruskigt stort.


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar