söndag 9 juni 2019

Magi....



Vissa löppass är speciellare än andra. Lördag morgon 07:00 gav jag mej ut på berget. Dimma låg tät och det kändes som att jag rörde mej bland molnen. Jag tog det lugnt uppför, jag ville känna på kroppen, låta den vakna till njutfullt efter det tuffa passet innan i veckan.
De resulterade i att när jag var på väg hem var jag tokstark i löpningen och det är just den känsla jag vill känna/behöver känna när jag har ett par mil i benen. Att det finns mer kräm att klämma fram.
När den instrumentala låten Dragon Rider av Thomas Bergersen drog igång i mina hörlurar kände det som mina fötter inte nuddade marken. En så grym känsla att jag önskade att låten skulle varat i en evighet. Så mycket kraft och känsla så jag kände en rysning genom hela kroppen. Ren magi, så mäktigt.


Efter den underljuvliga löpturen var jag redo för resten av dagen. Det stundar kalas för Mollie och vi var tvungna att köpa en gåva till den blivande nioåringen. In till leksaksbutiken, väldigt mycket folk på lite yta och vi skulle titta, klämma och känna på det mesta.
Två saker investerades men Mollie ville inte ha dom inslagna, det skulle hon fixa själv.

Vi käkade lite lunch och tog det lite chill under tiden Tor drog förbi en vända med sin vagn och slog med sin hammare. Det åskade på rejält ett tag och regnet formligen öste ner.

Men när det lättade på himlen då hoppade vi på våra cyklar och drog i väg mot Norje och Rockfestivalen. Vi hade en fin stund på våra cyklar, vi pratade och fnittrade och detta fortsatte sen hela kvällen.
Vi käkade thaimat från en vagn och Mollie ville har churrros till efterrätt, vi tog det något kassa beslutet att toppa dom med Nutella. Den slank inte bara ner i magen utan hamnade även på hela mysets tröja ;)

Vi beslutade oss att lämna festivalen och cykla hem till byn igen. Även vägen hem blev mysig, vinden var motig så ibland gick vi med våra cyklar men det gjorde oss ingenting. Vi hade kvällen för oss.

Lite mys i soffan innan det var dags att slå läger.
En formidabelt fin dag.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar