söndag 23 juni 2019

Utsövd...




Solen strålade men det var en friskare vind, nästan lite kyligt. Tanken var bad men vi ombestämde oss.
En kompis till Mollie ville leka och det hemma hos henne. Detta gav mej utrymme att ta ett springpass som jag annars var säker på att det skulle utebli just på grund av logistiken med mitt mys.
Men hon till kompisen och jag i dojorna och ut på berget.
Jag var seg i kroppen efter nattjänsten och jag tog det försiktigt. Det var varmt och självklart forsade svetten av mej, en go känsla. Efter 14 kilometer var jag nöjd och en dusch var både nödvändigt och fantastiskt skönt.

Vi är grymma på att fira saker i vår familj och innan jag lämnade myset hos kompisen kom jag med förslaget att vi skulle fira min ledighet med restaurang besök. Ja blev svaret på frågan från min dotter.
Vi bjöd med morfar också han behövde komma ut och lufta sej lite.
Så morfar och Mollie hämtades upp sen begav vi oss till Karlshamn och dess Thairestaurang. Klockan var halv sex och det slog mej när jag fick min utomordentligt goda gryta att jag inte fått i mej något vettigt på ett dygn, inte konstigt att jag välte ner hela portionen och även några friterade kycklingar som blev över från min dotters tallrik.
Notan betalades och färd hem.

Jag hann inte mer än innanför dörren förrän tänderna borstades och jag kraschade i sängen 19.00 sov jag som en stock. Jag vaknad halv tio och sa till min dotter att hon skulle göra detsamma sen sov vi som små grisar under en värmelampa.

En bra första semesterdag minsann ;)



Jockarp.

1 kommentar:

  1. Du skriver verkligen bra. Man blir glad av att läsa det du skriver.Du och din dotter verkar ha ett underbart liv. Du har go humor.

    SvaraRadera