onsdag 19 juni 2019

Bad....

Mollies favorit ;)


Väskan packades och in i bilen och iväg. En kompis till Mollie hämtades upp och vidare färd till poolområdet. Halv elva satte jag ändan i en brassestol och där satt jag till halv fem.
Kidsen låg i plurret hela dagen, en helt fantastisk sommardag.
Jag roade mej med att läsa en bok från bibblan som handlade om vandringar i Sverige. Vackra bilder blandades med etappkartor.
Jag pratade med folk, kända och okända, jag smuttade på kaffet, jag blundade och kände sommarbrisen möta min hud. En sån där dag som blir så väldigt bra utan att man egentligen gör någonting. Livet liksom.

Vi lämnade av kompisen och när vi kom hem såg jag färgen i min dotters ansikte, hon var lätt röd. Att Mollie kommer på lösningar själv är inget jag är främmande för. Jag bad henne gå och smörja sej med återfuktningskräm. Japp sa hon och hoppade glatt iväg. När jag mötte henne nästa gång var hon kritvit i nyllet. Jag frågade vad för kräm hon använt för att smörja sitt ansikte. Svaret blev Idomin. Men herregud sa jag och flinade åt henne.

Jag gav mej ut på en löptur, 13 km i sommarkvällen, jag hade sparsamt med kläder på mej men svetten formligen öste av mej. Det var ruskigt varmt. Att himlen på vissa ställen även fylldes av ett svart moln av insekter som inte hann undan för min framfart gjorde att ansiktet blev svartprickigt när djuren klibbades fast på min svettiga kropp. Munnen fylldes även den av flygfäna. En äcklig löptur med andra ord. Klök.

En dusch sen en snabblagad middag sen väntade det nattjobb för min del. Mollie lämnades på undantaget och nattningen hade gått väldigt snabbt. Det hade varit en aktiv dag.

Sommarkväll....


Jockarp.

1 kommentar:

  1. Vackra människa! Snart kommer ett litet paket till dig. Nåt att svalka sig med i sommarvärmen!

    SvaraRadera